Unsplash
Unsplash
DECO TRENDS

H μεγάλη τάση στη διακόσμηση της κουζίνας το 2018


Οι διακοσμητικές τάσεις της χρονιάς που έρχεται είναι εδώ.

Μας παροτρύνουν να κάνουμε δημιουργικές παρεμβάσεις στο design του σπιτιού μας, χωρίς μεγάλο κόστος. Μια βόλτα στην αγορά θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό που ψάχνεις για κάθε γωνιά του σπιτιού, αρκεί να επιστρατεύσεις την φαντασία σου.

Αν η κουζίνα σας δεν είναι ήδη το πιο ζεστό δωμάτιο του σπιτιού, θα γίνει το 2018. Αρκεί να εμπιστευτείτε την γνώμη των ειδικών στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων μας που «ντύνουν» το σπίτι με στιλ, αναβαθμίζοντάς το.

Η κουζίνα δεν θα είναι πια απλά ένα λευκό δωμάτιο χωρίς διακοσμητικό ενδιαφέρον.

Οι interior designers ψηφίζουν «χρώμα» για τη νέα σεζόν. Κι όχι ένα, αλλά πολλά. Και έντονα. Ο μινιμαλισμός μπορεί ποτέ να μην χάσει την αξία του στο χρηματιστήριο της μόδας και της διακόσμησης, ωστόσο έχει έρθει η στιγμή να αφήσει χώρο στην παλέτα των ζωηρών χρωμάτων που συνδυάζονται απρόσμενα μεταξύ τους και δίνουν ζωντάνια στο χώρο.

Τα ζεστά χρώματα στην κουζίνα είναι μια από τις μεγάλες διακοσμητικές τάσεις του 2018.

Η «καρδιά» του σπιτιού, το μέρος όπου έρχεται η «αποσυμπίεση» από μια κουραστική ημέρα, το δημιουργικό εργαστήρι απ’όπου αναδύονται αρώματα και γεύσεις, γεμίζει χρώματα, αποκτά στιλ και χαρακτήρα.

Το γκρι, το λευκό και το μπεζ δίνουν τη θέση τους στο κίτρινο, στο κόκκινο, στο μπλε και στο πράσινο. Με μικρές χρωματιστές πινελιές, θα δώσετε άλλη αίσθηση στο χώρο.

Δείτε πώς μπορείτε να «ντύσετε» την κουζίνα σας με έντονα χρώματα: