Unsplash
Unsplash
14|12|2017 14:28
SHARE
DECO TRENDS 2018

Tα 6 χρώματα που θα κυριαρχήσουν στη διακόσμηση το 2018


Ενα σπίτι να σε κάνει να χαμογελάς.

Αυτό είναι το ζητούμενο κάθε χρονιά που έρχεται και φεύγει. Το 2018 μπορεί να μην είναι ακόμα εδώ, αλλά οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στη διακόσμηση του σπιτιού μας κατά τη διάρκειά του, έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Τα χρώματα έχουν τη δική τους, ξεχωριστή σημασία στην ατμόσφαιρα που αποπνέει κάθε εσωτερικός χώρος του σπιτιού μας.

Ωρα για αλλαγή, ώρα για το σπίτι που μας κάνει να νιώθουμε καλά, μας εμπνέει, μας ξεκουράζει. Αν κρίνουμε από τις κυρίαρχες διακοσμητικές τάσεις για το 2018, η χρονιά που έρχεται θα είναι γεμάτη αντιθέσεις.

Έτσι το μαύρο έρχεται απέναντι από το κίτρινο και το πράσινο, το Ultra Violet που είναι το χρώμα του 2018, σύμφωνα με την αυθεντία στην επιστήμη του χρώματος, Pantone, δίνει γοητεία και μυστήριο, και άλλες αποχρώσεις, μπαίνουν στο σπίτι μας και το αλλάζουν.

Βρείτε τα χρώματα που ταιριάζουν στο προσωπικό σας γούστο και αφεθείτε στη δύναμή τους και στα «μηνύματα» που εκπέμπουν.

Ποια είναι τα κυρίαρχα χρώματα για το 2018: 

1) Dusty pink:  Μια απόχρωση που αποπνέει στο χώρο ηρεμία και ζωντάνια κρατώντας μια ξεχωριστή ισορροπία. Το 2018 αυτό το χρώμα μπαίνει στο σπίτι και με την φινέτσα του μπορεί να αλλάξει κάθε εσωτερικό χώρο.

 

 

 

 

 

2) Eντονο κόκκινο: Δυναμικό και επιβλητικό. Το κόκκινο δηλώνει με έμφαση την παρουσία του στο χώρο. Ντύνει το σπίτι με ζεστασιά, χαρίζει αίσθηση πολυτέλειας και φινέτσας. Το κόκκινο θα είναι ένα από το χρώματα που θα έχουν κυρίαρχη θέση στην παλέτα του 2018 για το σπίτι.

 

 

3) Ultra Violet: Το «Ultra Violet», το έντονο βιολετί, θα είναι το χρώμα που θα κυριαρχήσει το 2018, σύμφωνα με την Pantone. Ενα χρώμα που φέρνει σε σύγκρουση το πάθος και την ηρεμία. Χρώμα μυστηριώδες και γοητευτικό. Μπαίνει στο σπίτι και δίνει μια ξεχωριστή αίσθηση.

 

 

 

 

4) Mαύρο: Eνα από τα πιο δυνατά color trends αυτής της σεζόν. To μαύρο είναι το χρώμα που δίνει τη σκυτάλη στο λευκό και αναβαθμίζει τη διακόσμηση του σπιτιού το 2018. Μπορεί να δημιουργήσει ξεχωριστούς συνδυασμούς με έντονα χρώματα, αποτελώντας την τέλεια βάση. Φινετσάτο, επιβλητικό, σοφιστικέ, «με άποψη».

 

 

 

 

 

 

5) Κίτρινο και 6) πράσινο: Χρώματα ζωντανά που δίνουν στο σπίτι μια ξεχωριστή ενέργεια. Κίτρινο και πράσινο εισβάλλουν στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού, σε κάνουν να χαμογελάς, σε χαλαρώνουν.