apimages
apimages
08|10|2017 22:00
SHARE
LOUIS VUITTON

Είναι επίσημο: Η ηθοποιός Εμα Στόοουν θα είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Louis Vuitton


Ένας από τους κολοσσούς της μόδας ανακοίνωσε τη νέα του συνεργασία με μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. 

«Ο οίκος #LouisVuitton είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Emma Stone θα γίνει η νέα του εκπρόσωπος. Μούσα και φίλη του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου, @NicolasGhesquiere, η Emma ετοιμάζεται να εμφανιστεί στην πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας Βattle of the Sexes με ένα φόρεμα από τη συλλογή άνοιξη-καλοκαίρι 2018».

 

 

Έτσι, γράφει το ποστ του οίκου Louis Vuitton που ανέβηκε πριν από λίγες ώρες στο Ιnstagram και δείχνει τον σχεδιαστή και διεθυντή Nicolas Ghesquière μαζί με την 28χρονη ηθοποιό. Η Έμα Στόουν φοράει το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε, χτες βράδυ, στην πρεμιέρα της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί, H μάχη των φύλων. Σε αυτή υποδύεται τη διάσημη τενίστρια Billy Jean King και πρόκειται για την αληθινή της ιστορία.

 

Αυτό στην πράξη, σημαίνει πως για τα επόμενα δύο χρόνια, η πρωταγωνίστρια της ταινίας La la land για την οποία βραβεύτηκε με Όσκαρ, θα είναι το πρόσωπο που θα φωτογραφίζεται για τις καμπάνιες και τα λανσαρίσματα του οίκου ενώ, φυσικά, θα φοράει κομμάτια από τις συλλογές του στο κόκκινο χαλί.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από τo δημοσίευμα του ενημερωτικού σάιτ Page Six, ο οίκος, εδώ και δύο χρόνια, είναι σε συζητήσεις μαζί της, αλλά η ίδια δεν φαινόταν ιδιαίτερα πρόθυμη. Τελικά, πριν από λίγες ημέρες, υπέγραψε το συμβόλαιο του οποίου η αξία κυμαίνεται από 6 έως 10 εκατομμύρια. 

Η Εμα Στόουν με αυτή τη συνεργασία διαδέχεται την Αλίσια Βικάντερ η οποία εκπροσωπούσε τον οίκο από το 2015.  Άλλες διάσημες που έχουν εμφανιστεί, κατά καιρούς, σε καμπάνιες του γαλλικού οίκου είναι η Νταιάν Κρούγκερ, η Ούμα Θέρμαν, η Ζιζέλ Μπούντχεν, ο Φάρελ Γουίλιαμς, η Σκάρλετ Γιοχάνσον, η Αντζελίνα Τζολί και η Μισέλ Γουίλιαμς. 

Τα νέα επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Louis Vuitton, Nicolas Ghesquière, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. 

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που, από σήμερα, η Έμα Στόοουν γίνεται κομμάτι του οίκου #louisvuitton ως το νέο του πρόσωπο», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε. 

Instagram/nicolasghesquiere
Instagram/nicolasghesquiere