Ο Μακεδονικός Χαλβάς έφερε την Καθαρά Δευτέρα νωρίτερα για καλό σκοπό | 0 bovary.gr
Ο Μακεδονικός Χαλβάς έφερε την Καθαρά Δευτέρα νωρίτερα για καλό σκοπό | 0 bovary.gr
30|01|2018 14:15
SHARE
ΠΕΤΑ ΧΑΡΤΑΕΤΟ

Ο Μακεδονικός Χαλβάς έφερε την Καθαρά Δευτέρα νωρίτερα για καλό σκοπό


Μια απίθανη έκπληξη γεμάτη γεύσεις από Ελλάδα μας περίμενε τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου. Ο Μακεδονικός Χαλβάς, απόλυτος πρωταγωνιστής στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας, μας προσκάλεσε σε μια ιδιαίτερη γιορτή.

Η μέρα ηλιόλουστη και η διάθεση στα ύψη. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι περάσαμε την πόρτα του Hide & Seek All Day Bar-Restaurant στο Χαλάνδρι, το οποίο είχε μεταμορφωθεί σε υπέροχο Καθαροδευτεριάτικο τοπίο! Χαρταετοί, νηστίσιμοι μεζέδες, φρέσκα λουλούδια και ξεχωριστή ελληνική μουσική, γύρισαν τον χρόνο πίσω, σε όμορφες οικογενειακές στιγμές και μάς προϊδέασαν για το τι θα ακολουθούσε. 

Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει Καθαροδευτεριάτικο τραπέζι χωρίς Μακεδονικό Χαλβά. Και χωρίς Χαρταετό. Κι εμείς στο  Hide & Seek τα βρήκαμε και τα δύο. «Πετάξαμε Χαρταετό» και να κάναμε το δικό μας «Throwback», φέρνοντας στο νου την αγαπημένη μας Καθαρά Δευτέρα! Για τις ανάγκες της ενέργειας, ο εικαστικός καλλιτέχνης Cacao Rocks φιλοτέχνησε έναν μοναδικό χαρταετό που εκτέθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης και αποτελεί τον πρώτο συλλεκτικό χαρταετό του Μακεδονικού Χαλβά.

Παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τη συνέχεια της επιτυχημένης ενέργειας του Μακεδονικού Χαλβά, www.petaxartaeto.gr. Φέτος το site ανανεώθηκε, καλώντας τους επισκέπτες του να βοηθήσουν τον χαρταετό του Μακεδονικού Χαλβά να πετάξει ψηλότερα από πέρυσι για καλό σκοπό! Στόχος φέτος είναι ο χαρταετός, διαχρονικό σύμβολο χαράς και παιδικής ζωντάνιας, να ξεπεράσει τα 200 μ. έως την Καθαρά Δευτέρα ώστε ο Μακεδονικός Χαλβάς να καλύψει τα ετήσια έξοδα του θεραπευτικού και εκπαιδευτικού προγράμματος αποκατάστασης δέκα ανασφάλιστων/άπορων παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.

Ιωάννα Σταμούλου, Ελένη Ψυχούλη, Συντάκτριες Γεύσης με τη Λήδα Παπάζογλου-Βατσάκη, Marketing Manager «Μακεδονικός Χαλβάς»
Ιωάννα Σταμούλου, Ελένη Ψυχούλη, Συντάκτριες Γεύσης με τη Λήδα Παπάζογλου-Βατσάκη, Marketing Manager «Μακεδονικός Χαλβάς»

Σε συνέχεια της εκδήλωσης, ο Μακεδονικός Χαλβάς προσκαλεί όλους τους φίλους του να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια. Ένα «κλικ» στο petaxartaeto.gr μπορεί να κάνει πραγματικά τη διαφορά και να στηρίξει τα βήματα ζωής των γενναίων παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ!
 

Και επειδή το πρώτο εορταστικό τριήμερο του έτους πλησιάζει, εφοδιαστείτε κι εσείς με όλα τα βασικά συστατικά της γιορτινής αυτής μέρας: καλή παρέα, νηστίσιμους μεζέδες και φυσικά… τον πρωταγωνιστή της ημέρας, τον Μακεδονικό Χαλβά! Ο Μακεδονικός Χαλβάς είναι ένα γλυκό απόλυτα ενταγμένο στη Μεσογειακή Διατροφή και παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι, με αποτέλεσμα να διατηρεί ακέραια όλα τα ευεργετικά συστατικά του πολύτιμου αυτού σπόρου. Πλούσιος σε ασβέστιο, σίδηρο και σελήνιο, αποτελεί πηγή μαγνησίου, ψευδαργύρου και φυτικών ινών, με αποτέλεσμα να αποτελεί εξαιρετικό συμπλήρωμα για τις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού. Με γεύση Βανίλια, με Κακάο ή με Αμύγδαλα… όταν έρθει η ώρα του γλυκού επιλέγουμε Μακεδονικό Χαλβά… το Γλυκό Που Κάνει Καλό!

Από το 1924 η ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής με τον σύγχρονο εξοπλισμό και την τεχνολογία παράγει παραδοσιακά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με βάση το σουσάμι, απόλυτα ενταγμένα στη μεσογειακή διατροφή.
Για περισσότερα από 90 χρόνια η ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ απευθύνεται στους καταναλωτές της με τον ίδιο σεβασμό και αγάπη, αναπτύσσοντας μαζί τους μια σχέση εμπιστοσύνης που περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα της, αφού παράλληλα με τα προϊόντα σουσαμιού, παράγει και εμπορεύεται και άλλα προϊόντα διατροφής με γνώμονα πάντα τη σταθερή ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα.