Κρέμα βαλσαμικό με Ρόδι ΠΑΝ από την Οξοποιία Ζαφειρόπουλος | 0 bovary.gr
Κρέμα βαλσαμικό με Ρόδι ΠΑΝ από την Οξοποιία Ζαφειρόπουλος | 0 bovary.gr
05|03|2018 15:26
SHARE
ΚΑΤΙ ΝΕΟ

Κρέμα βαλσαμικό με Ρόδι ΠΑΝ από την Οξοποιία Ζαφειρόπουλος


Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος παρουσιάζει στην αγορά το νέο προϊόν που θα σας χαρίσει μοναδικές, γαστριμαργικές εμπειρίες.

Ενισχύοντας την ευρεία γκάμα των προϊόντων της, η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος παρουσιάζει ένα ακόμη νέο προϊόν από εξαιρετικής ποιότητας ελληνικές πρώτες ύλες, την Κρέμα βαλσαμικό με Ρόδι ΠΑΝ. 

Ο απρόσμενος συνδυασμός του βαλσαμικού ξιδιού ΠΑΝ, με συμπυκνωμένο γλεύκος σταφυλιών και φυσικό χυμό ροδιού, οδηγεί σε μια αξιολάτρευτη προσωπικότητα η οποία κυκλοφορεί πλέον και σε κρέμα με βελούδινη υφή! Η Κρέμα βαλσαμικό με Ρόδι ΠΑΝ έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα των βαλσαμικών κρεμών της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος, οι οποίες ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, τον όγκο και το βάθος της γεύσης τους.

Με βαθύ, ρόδινο χρώμα, καθαρά αρώματα ροδιού στη μύτη και γεύση γλυκιά, πλούσια και με μεγάλη διάρκεια έρχεται στην κουζίνα σας και «απογειώνει» ακόμη και τις πιο απλές συνταγές.  

Απολαύστε την Κρέμα βαλσαμικό με Ρόδι ΠΑΝ σε φρέσκια τομάτα –με ή χωρίς μοτσαρέλα- αλλά και σε πράσινες σαλάτες με πορτοκάλι ή ρόδι, όπως και σε μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί. Αποτελεί το πιο νόστιμο «γλάσο» για το χοιρινό ή τη γαλοπούλα ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιήστε σε μαρινάδες και σάλτσες για κοτόπουλο και μοσχάρι. 
Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος εδώ και 40 χρόνια επενδύει στην καινοτομία και παράγει συνεχώς νέα  προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικής γεύσης, βασιζόμενα στη χρήση ελληνικών πρώτων υλών, επιτυγχάνοντας έναν εξαιρετικό συνδυασμό παράδοσης και γνώσης με τη σύγχρονη τεχνογνωσία.

 www.vinegarpan.gr/el/ 

www.facebook.com/ZafiropoulosVinegars/ στο FACEBOOK