Η Hell Energy έκανε το summer party της χρονιάς με τον Music 89.2 | 0 bovary.gr
Η Hell Energy έκανε το summer party της χρονιάς με τον Music 89.2 | 0 bovary.gr
12|06|2018 17:11
SHARE
HELL ENERGY

Η Hell Energy έκανε το summer party της χρονιάς με τον Music 89.2


Με αφορμή τη νέα καμπάνια της HELL ENERGY και της μοναδικής συνεργασίας της εταιρείας με τον αστέρα του Hollywood, Bruce Willis, φορέσαμε την καλοκαιρινή μας διάθεση και «συναντήσαμε» τον ηθοποιό στην παραλία! 

Παρέα με το ραδιοφωνικό σταθμό Music 89.2, η HELL ENERGY οργάνωσε ένα Live Radio event και γέμισε τους παρευρισκόμενους ενέργεια. Το περασμένο Σάββατο στο LaCosta Beach Bar στο Ζούμπερι, οι παραγωγοί του music 89.2, Λάουρα Νάργες και Χρήστος Κούτρας ξεσήκωσαν τον κόσμο με την καλύτερη μουσική και μας κέρασαν το ενεργειακό ποτό, δίνοντάς μας Power like… HELL! 

Δώρα και αμέτρητες εκπλήξεις με μουσική σε ζωντανή μετάδοση και άφθονο ενεργειακό ποτό περίμεναν όλους όσους κατέφτασαν να ζήσουν την εμπειρία του πιο δροσερού summer party και έσπευσαν να φωτογραφηθούν δίπλα από το δημοφιλή star της Αμερικής. 

Η HELL ENERGY πρωτοπορεί…

Η HELL ENERGY είναι το πρώτο Brand στην Ουγγαρία που κατάφερε να κλείσει συμβόλαιο για διαφήμιση με την top διασημότητα του Hollywood Bruce Willis. Πριν από μερικούς μήνες ο δημοφιλής star υπέγραψε συμβόλαιο και ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία Ουγγρικής προέλευσης που τον καθιστά το επίσημο πρόσωπο της νέας καμπάνιας. Αυτό αποτέλεσε και την πηγή έμπνευσης και αφορμή για αυτή την εκδήλωση που έφερε και το κοινό της ελληνικής αγοράς ένα βήμα πιο κοντά στην εταιρεία ενεργειακού ποτού. 

«Η HELL ENERGY έχει δραστηριότητα στην Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ στο εξωτερικό υφίσταται πολλά περισσότερα χρόνια. Η HELL έχει κατακτήσει το κοινό της γιατί προσφέρει ένα συνδυασμό τιμής, ποιότητας και γεύσης. Έχει μοναδικά χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα ενεργειακά ποτά», ανέφερε η κυρία Βάνα Σταυρίδου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας για τη HELL στην Ελλάδα. «Η συμφωνία δεν είναι μόνο μοναδική για τη HELL, αλλά αποτελεί μία πρωτόγνωρη συνεργασία σε τοπικό επίπεδο καθώς καμία άλλη εταιρεία στην Ουγγαρία δεν έχει συνεργαστεί ξανά με ένα τόσο γνωστό παγκοσμίως star του Hollywood. Είμαστε λοιπόν ιδιαιτέρως χαρούμενοι που σήμερα στο Party αυτό γιορτάζουμε και αυτή τη συνεργασία».