Βuffalo Wings & Rings: Ένα καθαρόαιμο αμερικανικό στέκι στη Νέα Ερυθραία | 0 bovary.gr
Βuffalo Wings & Rings: Ένα καθαρόαιμο αμερικανικό στέκι στη Νέα Ερυθραία | 0 bovary.gr
25|06|2018 12:55
SHARE
BUFFALO

Βuffalo Wings & Rings: Ένα καθαρόαιμο αμερικανικό στέκι στη Νέα Ερυθραία


Το μουντιάλ έχει ήδη αρχίσει κι είτε είστε ποδοσφαιρόφιλοι είτε έχετε φίλους που κλείνονται καλοκαιριάτικα στα σπίτια τους για να δουν τα ματς, υπάρχει η λύση για να μην χάσετε την έξοδο σας και βρίσκεται στη Νέα Ερυθραία. 

Εκεί, εδώ και λίγο καιρό έχει ανοίξει το θρυλικό Buffalo Wings & Rings, ένα sport restaurant, όπως αυτά που βλέπουμε στις ταινίες, που συνδυάζει τη γαστρονομική απόλαυση με την οπαδική εμπειρία.

Η ιστορία του ξεκίνησε από τον Elliott Jablonsky και το πάθος του για τη μαγειρική και τα σπορ, όποτε και δημιούργησε ένα ξεχωριστό casual dinning place, που αμέσως τράβηξε την προσοχή του κοινού.

Η επιτυχία του ήταν τεράστια, οπότε μέσα στα επόμενα χρόνια άνοιξαν περίπου 80 εστιατόρια τέτοιου είδους ανά τον κόσμο.

Με σύνθημα «EAT, DRINK, TALK LOUDLY!» στο Buffalo Wings and Rings, θα απολαύσετε παραδοσιακή αμερικανική «γρήγορη» πλην, όμως, ποιοτική κουζίνα με ευρωπαϊκές επιρροές.

Ταυτόχρονα, στο χώρο υπάρχουν 31 οθόνες led (η μία πάνω από 81 ίντσες) που αναμεταδίδουν αγώνες από διάφορα αθλήματα.

 Το εστιατόριο έχει χωριστεί σε τέσσερα μέρη, το καθένα με την δική του αυτονομία, οπότε εσείς επιλέγετε πού θα καθίσετε ανάλογα με τον αγώνα που σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε.

Στο μενού θα βρείτε κλασικά αμερικανικά πιάτα, όπως burgers, με δικά τους χειροποίητα μπιφτέκια, wings δηλαδή φτερούγες κοτόπουλου (παραδοσιακές, χωρίς κόκκαλο ή παναρισμένες), που μπορείτε να συνδυάσετε με μια από τις δέκα διαφορετικές sauses και να επιλέξετε τον τρόπο ψησίματός τους, αλλά κι μεξικανικές λιχουδιές, όπως tacos και burritos και fajitas.

Αν και μιλάμε για ένα αυθεντικό burger house, o Jablonsky έδωσε μεγάλη έμφαση στις σαλάτες, δημιουργώντας πρωτότυπους συνδυασμούς, που αξίζει να δοκιμάσετε.

Εμείς ξεχωρίζουμε την Pecan Chicken, με ανάμικτη πράσινη σαλάτα µε φρέσκο κόκκινο µήλο, θρυμματισμένο bleu cheese, καραμελωμένα καρύδια και αποξηραμένα  και μύρτιλα, που ενισχύεται µε δροσερό strawberry dressing και τρυφερά κοµµάτια στήθος κοτόπουλου, αλλά και την Pear and Quinoa, με πράσινη σαλάτα, κινόα, αχλάδι, cranberries, καρύδια, φλοίδες παρμεζάνας και φρέσκια μέντα, αναμεμειγμένη με σπιτική σος ροδιού.

Πέρα, όμως, από το γρήγορο φαγητό, στον κατάλογο θα βρείτε και αρκετά εκλεκτά πιάτα της αμερικάνικης κουζίνας, όπως ένα γιγαντιαίο μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά επικαλυμμένο με την σπιτική Portobello Gravy Sauce, λαχταριστά και ζουµερά παϊδάκια που λιώνουν στο στόμα. 

Με που σερβίρονται με την περίφηµη Sweet BBQ σος, ή ιδιαίτερες συνταγές με κοτόπουλο, όπως η Hawaiian, που περιλαμβάνει δύο στήθη κοτόπουλου µε σοταρισμένο ανανά, γλυκές πιπεριές, κρεμμύδι και ντοµάτα, σερβιρισμένα µε λιωμένη Mozzarella κι επικαλυµµένα µε sauce Sesame Ginger Teriyaki.

Μην παραλείψετε να παραγγείλετε και κάποιο από τα side dishes- οι χειροποίητες ροδέλες κρεμμυδιού με σπιτική Chipotle Ranch Dressing είναι πραγματικά διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει,-  οι τηγανητές πατάτες είναι ολόφρεσκες, ενώ θα βρείτε και παραλλαγές τους, όπως curly fries, πουρέ πατάτας, ή Saratoga chips. 

Για το τέλος σας περιμένει και επιδόρπιο με την υπογραφή του pastry chef Διονυσίου Αλέρτα, που έχει ετοιμάσει ένα τραγανό μπισκότο σοκολάτας, επικαλυμμένο με σοκολάτα γάλακτος, φιστίκια και καραμέλα, σοκολατένια brownies που σερβίρονται με παγωτό βανίλια, ένα ελαφρύ Strawberry Kiss, με μπισκότο σοκολάτας και αφράτη μαρέγκα φράουλας, επικαλυμμένο με σοκολάτα γάλακτος, Banoffee, αλλά και φλογέρες από πίτες αλευριού, γεμιστές με καραμελωμένα μήλα και γαρνιρισμένες με ζάχαρη άχνη, κανέλα και παγωτό βανίλια.

Επίσης  στο Buffalo Wings & Rings, ισχύουν καθημερινά προσφορές: όπως, ας πούμε, την Κυριακή που εκτός από αθλητική είναι και οικογενειακή, οπότε τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν το δικό τους μενού, αλλά και να ασχοληθούν με δραστηριότητες και παιχνίδια. Τις Πέμπτες πάλι αν παραγγείλετε μια Margarita, θα σας κάνουν ακόμα μια δώρο  ενώ τις Δευτέρες το 20%  των εσόδων διατίθεται σε ένα  φιλανθρωπικό σωματείο.

Τις Τρίτες  η μεξικάνικη κουζίνα έχει την τιμητική της και μπορείτε να  απολαύσετε tacos  με 1.99  το τεμάχιο, τις Τετάρτες τα αγαπημένα σας wings διατίθενται μόνο με 0.49 ευρώ το τεμάχιο, ενώ  βράδια της Κυριακής με κάθε draft μπύρα σας κερνάνε ακόμα μία. 

Τέλος, αν είστε τυχεροί μπορεί να πετύχετε και διαγωνισμό στο Wall of Flame, όπου οι συμμετέχοντες πρέπει να φάνε 10 φτερούγες κοτόπουλου σε δυο λεπτά!

Χαρίλαου Τρικούπη 127, Νέα Ερυθραία,  210 6206625