Δοκιμάσαμε γαλλικό Gin από σταφύλι σε μια σεζ λονγκ κοιτάζοντας τους στύλους του Ολυμπίου Διός | 0 bovary.gr
Δοκιμάσαμε γαλλικό Gin από σταφύλι σε μια σεζ λονγκ κοιτάζοντας τους στύλους του Ολυμπίου Διός | 0 bovary.gr
23|07|2018 12:13
SHARE
GVINE

Δοκιμάσαμε γαλλικό Gin από σταφύλι σε μια σεζ λονγκ κοιτάζοντας τους στύλους του Ολυμπίου Διός


Το G'Vine είναι το πρώτο gin στον κόσμο από απόσταγμα σταφυλιού, με βασικό συστατικό το σπάνιο ανθό αμπέλου, έρχεται από την περιοχή του Cognac της Γαλλίας και αυτό το καλοκαίρι σε καλεί να το απολαύσεις κάτω από το ανατρεπτικό concept La Côte.  

Με τη γαλλική φινέτσα να είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά του, διαθέτει γλυκό άρωμα με μπαχαρένιες νότες, την αίσθηση του ανθού αμπέλου να κυριαρχεί και τον κέδρο, το κάρδαμο και την πιπερόριζα να ακολουθούν.

Συνδυάζει το στυλ και την πολυπλοκότητα ενός ultra premium gin, παντρεύοντας τη Γαλλική παράδοση με μια πρωτοποριακή μέθοδο απόσταξης σε μια μοναδική γευστική εμπειρία, ενώ αυτό το καλοκαίρι σε καλεί να αφεθείς στην ανατροπή που σου προκαλούν οι γεύσεις του.

Ως ένα παραδοσιακά ανατρεπτικό Gin, σε καλεί να το απολαύσεις στα πιο διαφορετικά μέρη ενώ σου υπόσχεται ότι με το δροσερό ύφος του, θα ζήσεις την εμπειρία του La Côte (παραλία στα γαλλικά) όπου και να βρίσκεσαι!

Σε αυτό το πλαίσιο πριν από λίγες μέρες κάλεσε Έλληνες δημοσιογράφους να το απολαύσουν, στο κέντρο της Αθήνας, μετατρέποντας ένα διαφορετικό χώρο σε παραλία. Έχεις φανταστεί ποτέ να ατενίζεις τους Στύλους του Ολυμπίου Διός φορώντας ένα panama hat, ξαπλωμένος σε μια αναπαυτική σεζ λονγκ, κρατώντας ένα εκπληκτικό κ εντυπωσιακό ποτήρι ανα χείρας και οι ήχοι της πόλης να μη φτάνουν καν στα αυτιά σου;

Το G'Vine το κατάφερε! Στον ιστορικό εθνικό γυμναστικό σύλλογο που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και το πρώτο Tennis Club της πόλης, διοργάνωσε ένα κλειστό δημοσιογραφικό κάλεσμα προκειμένου να γνωριστεί καλύτερα με τους φίλους του Gin. 

Όσοι βρέθηκαν και το δοκίμασαν έζησαν ένα δροσερό απόγευμα ενώ η εμπειρία του La Côte δε σταματά εδώ.

Απολαύστε το σε ένα perfect gin tonic και μεταφερεθείτε κ εσείς στη δική σας La Côte.