Το Domotel Kastri, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση
Το Domotel Kastri, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση
16|10|2018 17:17
SHARE
DOMOTEL

Sommelier for a day: Μια γευστική εκδήλωση με πρωταγωνιστή το κρασί στο ιστορικό Καστρί


Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, η γνωστή αλυσίδα boutique και lifestyle ξενοδοχείων Domotel Hotels & Resorts πραγματοποίησε σε συνεργασία με το Δίκτυο Οινοπαραγωγών Αττικής, «Δρόμοι του Κρασιού Αθήνας», μία ξεχωριστή εκδήλωση με πρωταγωνιστή το κρασί. 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ιστορικό ξενοδοχείο, Domotel Kastri, όπου συνεργάτες της αλυσίδας Domotel Hotels & Resorts ξεναγήθηκαν στους χώρους του ξενοδοχείου και γνώρισαν τα μυστικά του Αττικού Αμπελώνα. To κοινό της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο στο τελευταίας τεχνολογίας αμφιθέατρο του ξενοδοχείου,  πάνω στον Αττικό Αμπελώνα και τις κύριες ποικιλίες που παράγονται στην Αττική από τη δημοσιογράφο οίνου, Μερόπη Παπαδοπούλου και τη συνιδιοκτήτρια του γνωστού wine bar, «heteroclito», Μαρί-Μαντλέν Λοράντου.

Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι μυήθηκαν στα μυστικά του Σαββατιανού μέσα από κάθετη γευσιγνωσία που επιμελήθηκε ο συνιδιοκτήτης του «heteroclito», Δημήτρης Κούμανης μαζί με έμπειρη ομάδα οινοχόων. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, «Kastri Bistro», όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν επιλεγμένες ετικέτες των πέντε οινοπαραγωγών – μελών του Δικτύου «Δρόμοι του Κρασιού Αθήνας» σε συνδυασμό με μοναδικές γευστικές δημιουργίες από τον Executive Chef του «Kastri Bistro», Δημήτρη Καράμπαμπα. 

 Βασίλης Μάρκου, Άννα Κοκοτού, Σταμάτης Μυλωνάς, Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος, Βασίλης Παπαγιαννάκος, Αναστασία Φράγκου
Βασίλης Μάρκου, Άννα Κοκοτού, Σταμάτης Μυλωνάς, Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος, Βασίλης Παπαγιαννάκος, Αναστασία Φράγκου

Στην εκδήλωση συμμετείχαν το «Οινοποιείο Παπαγιαννάκου», το «Οινοποιείο Αμπελώνων Μάρκου», το «Κτήμα Κοκοτού», η «Μικροοινοποιία Μυλωνάς» και η «Οινοποιία Αναστασίας Φράγκου», που συνθέτουν το Δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού Αθήνας», το οποίο στοχεύει στην ανάδειξη του Αττικού Αμπελώνα και τη ντόπια ποικιλία Σαββατιανό. 

Η βραδιά εγκαινίασε με επιτυχία τον κύκλο βιωματικών εμπειριών «Domotel Life Experiences», μέσα από τις οποίες στόχος της Domotel Hotels & Resorts είναι να προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες των ξενοδοχείων του ομίλου να διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από τις γεύσεις και το κρασί. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στη διαρκή προσπάθεια του ομίλου να προσφέρει προσωποποιημένες υπηρεσίες στους επισκέπτες των ξενοδοχείων και απορρέει από την κουλτούρα της ανθρωποκεντρικής φιλοξενίας που χαρακτηρίζει τον όμιλο.