To νέο μυστικό του Παπαγάλου Λουμίδη, θα απογειώσει την εμπειρία του καφέ | 0 bovary.gr
To νέο μυστικό του Παπαγάλου Λουμίδη, θα απογειώσει την εμπειρία του καφέ | 0 bovary.gr
30|10|2018 17:33
SHARE
ΛΟΥΜΙΔΗΣ

To νέο μυστικό του Παπαγάλου Λουμίδη, θα απογειώσει την εμπειρία του καφέ


Έχοντας στραμμένο το βλέμμα προς τον εκσυγχρονισμό και επιδιώκοντας τη γενικότερη αναβάθμιση των προϊόντων του, ο Λουμίδης Παπαγάλος προχωράει  σε μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις των τελευταίων τριάντα ετών στον τομέα του καφέ.

Ο αγαπημένος μας ελληνικός καφές επενδύει στο κομμάτι της παραγωγικής αλυσίδας, με ένα νέο μηχάνημα καβουρδίσματος στο εργοστάσιο των Οινοφύτων.
Καθώς η ποιότητα και η γευστική υπεροχή του ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς, στόχος είναι η επιλογή της καλύτερης ποιότητας στην πρώτη ύλη, αλλά και η συνεχής εξειδίκευση στην τέχνη του καφέ.  

Το νέο μηχάνημα αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο καβούρδισμα και εξασφαλίζει εντονότερα αρώματα και πιο πλούσιες γεύσεις για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση! Είναι η πρώτη φορά που ελληνικός καφές καβουρδίζεται με τέτοιο τρόπο, απογειώνοντας τόσο τη γεύση όσο και τα αρώματα του. Απώτερος στόχος είναι η ανταπόκριση στις γευστικές απαιτήσεις των καταναλωτών, οι οποίες εξελίσσονται συνεχώς, έχοντας τον Λουμίδη Παπαγάλο ως συνοδοιπόρο στο ταξίδι της απόλαυσης του ελληνικού καφέ.