Cap Cap: Το καφέ με τα γλυκά και τα αλμυρά στο Αιγάλεω που σχηματίζονται ουρές για να κάτσουν | 0 bovary.gr
Cap Cap: Το καφέ με τα γλυκά και τα αλμυρά στο Αιγάλεω που σχηματίζονται ουρές για να κάτσουν | 0 bovary.gr
CAP CAP

Cap Cap: Το καφέ με τα γλυκά και τα αλμυρά στο Αιγάλεω που σχηματίζονται ουρές για να κάτσουν


Μια φορά και έναν καιρό, σε ένα στενό στο Αιγάλεω ένα ποντίκι με έναν μεγάλο γαλάζιο φιόγκο ήρθε και δημιούργησε έναν κόσμο με ξόρκια ζάχαρης και αλμυρά μάγια, κάνοντας ανθρώπους «υπνωτισμένους» από μυρωδιές και ανάγκη για παραμύθι να κάνουν ουρά στην πόρτα του.

Ο ποντικός άνοιξε και συστήθηκε ως Cap Cap και από τότε έγινε το αγαπημένο «παραμυθοπωλείο» της πόλης. Εκεί, που η ιστορία δεν λέγεται αλλά τρώγεται.

Ροφήματα, γλυκά και αλμυρά εδέσματα που συνεχώς ανανεώνονται βρίσκονται στο κατάλογό του με ευφάνταστα ονόματα, κάνοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς να λυγίσουν μετά από μια γουλιά ή μπουκιά.

Αυτό, όμως, που κάνει το Cap Cap πραγματικά ξεχωριστό είναι πως δεν αφήνει τους επισκέπτες του να βαρεθούν στιγμή, καθώς ανά περιόδους φιλοξενεί μια διαφορετική θεματική.

Το Halloween, όπως ξέρουμε, είναι προ των πυλών, με το μαγαζί να «φορά» τις κολοκύθες του, να μεταμορφώνει συνταγές και να φιλοξενεί το HalloweenFest.

Η Mud Pie παίρνει την ανάλογη μορφή, η αγαπημένη βουτυρομπύρα γίνεται κέικ και ένα σωρό άλλα εδέσματα ακολουθούν τους ρυθμούς της γιορτής.

 

Το HalloweenFest ξεκίνησε στις 15 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Νοεμβρίου, με τους επισκέπτες να ρωτούν «Trick or Treat». 

Ολοι οι δρόμοι, λοιπόν, οδηγούν στο Cap Cap και όχι μόνο....

Ο μικρός ποντικός, πέρα από το Αιγάλεω έβαλε πλώρη και για τα βόρεια προάστια, μεταφέροντας τον κόσμο του στην Κηφισιά. Αυτή τη φορά, όμως, είπε να ανοίξει ζαχαροπλαστείο.

Οχι ένα απλό ζαχαροπλαστείο, αλλά το «Το Ζαχαροπλαστείο των Χαμένων Ονείρων», όπου θα φτιάχνονται γλυκά και ροφήματα, έτοιμα να γεμίζουν ουρανίσκους και να ευφραίνουν καρδιές.

 

 

Λαχταριστή βόλτα στο Instagram του Cap Cap

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Instagram @capcapgr

info

Cap Cap: Πανόρμου 26, Αιγάλεω

Το Ζαχαροπλαστείο των Χαμένων Συνταγών: Αγίου Τρύφωνος 26, Κηφισιά