Πέντε νέες και συναρπαστικές γεύσεις ρυζιού παρουσίασε χθες το Uncle Ben’s, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με live cooking από τον Chef Νικόλα Σακελλαρίου και παρουσιαστές το μοναδικό δίδυμο των Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου.
Σε ένα σκηνικό στημένο ακριβώς όπως μια πρόσκληση σε σπιτικό γεύμα, ο Chef και οι δύο ηθοποιοί παρουσίασαν 5 πρωτότυπες συνταγές, που ανέδειξαν την ταχύτητα, την ευκολία και την εγγυημένη απόλαυση που χαρακτηρίζουν τις νέες συνταγές ρυζιού Uncle Ben’s.
Το γεύμα ξεκίνησε με μια ομελέτα για την οποία χρησιμοποιήθηκε το ‘Uncle Ben’s Καστανό Ρύζι με Κινόα’ και στη συνέχεια ετοιμάστηκε ένα ογκρατέν με το ’Uncle Ben’s Σπιτικό Πιλάφι’. Για τη σαλάτα του μενού αξιοποιήθηκε το ’Uncle Ben’s Ρύζι 5 Δημητριακών’ που έδεσε αρμονικά με ρόκα, πορτοκάλι, αβοκάντο και φέτα, ενώ το κυρίως πιάτο αποτέλεσε το ‘Uncle Ben’s Ταϊλανδέζικο Ρύζι’ μαζί με γαρίδες, ομελέτα και τρίχρωμες πιπεριές.
Η έκπληξη ήρθε από το επιδόρπιο για το οποίο ο Νικόλας Σακελλαρίου δημιούργησε ένα διαφορετικό ρυζόγαλο με το ‘Uncle Ben’s Καστανό Ρύζι με Κινόα’ και τα απίστευτα αρώματα των εσπεριδοειδών και του μελιού.