Για πρωινό και  brunch μετά το ξενύχτι: Βρήκαμε 10 μαγαζιά στην Αθήνα, από 10 ευρώ | 0 bovary.gr
Για πρωινό και brunch μετά το ξενύχτι: Βρήκαμε 10 μαγαζιά στην Αθήνα, από 10 ευρώ | 0 bovary.gr
NEW YEARS EVE BRUNCH

Για πρωινό και brunch μετά το ξενύχτι: Βρήκαμε 10 μαγαζιά στην Αθήνα, από 10 ευρώ


Μετά από ένα  ξέφρενο γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και έχοντας υποδεχτεί τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, συνήθεια πολλών είναι να απολαμβάνουν το πρώτο πρωινό και το brunch του 2017  σε κάποιο όμορφο μέρος της Αθήνας παρέα με αγαπημένα πρόσωπα.

Γεύσεις που ικανοποιούν όλα τα γούστα και κάθε ουρανίσκο, πιάτα σε ποικιλία και μπουφέδες με «ψαγμένες» γεύσεις, χορταστικές, είναι αυτές που θα βρείτε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το brunch στην Ελλάδα συνεχώς αναβαθμίζεται. Μια συνήθεια που ήρθε από το εξωτερικό έχει βρει πλέον την δική της εκδοχή και οι επιλογές ολοένα διευρύνονται. Έτσι λοιπόν πέρα από τις κλασικές επιλογές που έχετε να κάνετε αν πάτε για πρωινό (καφές, τσάι, σοκολάτα, χυμός, κέικ,τοστ,, βασιλόπιτα, λουκουμάδες, ψωμί με μέλι και μαρμελάδα, κρουασάν), μπορείτε να κάνετε φέτος την διαφορά και να γευτείτε ένα πλούσιο brunch με γεύσεις που έχουν τη δική τους πρωτοτυπία και πολλές φορές μας τις προτείνουν οι chefs: σαλάτα ζυμαρικών, ψητά λαχανικά, ρολό από ζυμαρικά, avocado toast, blue cheese burgers, βάφλες με κοτόπουλο, scrambled eggs με μπέικον και μανιτάρια, croque madame και croquet monsieur, bagels, pancakes με maple syrup, αυγά benedict με σολομό ή μπέικον, τάρτες με κρέμες λαχανικών, french toast με μπανάνα, chocolate chips, σιντριβάνια σοκολάτας, pancakes με μέλι, σοκολάτα και σιρόπι σφενδάμου, νεοϋρκέζικο cheesecake με μαρμελάδα βύσσινο και πολλές άλλες. Ακολουθούν 10 από τα καλύτερα μέρη στην Αθήνα για να απολαύσετε το πρώτο πρωινό και το brunch της Πρωτοχρονιάς.

1) Βυζαντινό (στο ισόγειο του Hilton):

Παραδοσιακά το Βυζαντινό στο ξενοδοχείο Hilton ετοιμάζει έναν εντυπωσιακό μπουφέ για το πρώτο πρωινό της νέας χρονιάς από ξεκινά από τις 4:30 πμ και διαρκεί μέχρι τις 10:30 πμ. Οι γεύσεις δεν περιορίζονται στις κλασικές. French toasts, scrambled eggs και pancakes ξεχωρίζουν.

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 46

Τιμή κατά άτομο: € 45

2)  New Hotel:

Aπό τις 5:30 μέχρι τις 10:30 στη σάλα του Νew Taste του Νew Hotel σας περιμένει πλούσιος μπουφές με όλες τις κλασικές και αγαπημένες γεύσεις για πρωινό (ψωμί, μαρμελάδες και μέλι, φρουτοσαλάτες, ποικιλία ροφημάτων, αλλαντικά και τυριά,αυγά, σπιτικά γλυκά).

Φιλελλήνων 16, Αθήνα

Τιμή κατά άτομο: € 38
 

3) Cafezoe (Athenaeum ΙnterContinental)¨

Aπό τις 5 έως τις 11πμ σας περιμένει ένας πλούσιος μπουφές με γιορτινά cupcakes, παραδοσιακές πίτες, αβγά scrambled, ποσέ ή τηγανητά, pancakes, french toasts και πολλές ακόμα γεύσεις.

Λεωφόρος Συγγρού 89-93, Αθήνα

Τιμή κατά άτομο: 32 ευρώ

4) St George Lycabettus

To πρωινό εδώ ανοίγει από τις 5 και διαρκεί έως τις 10:30 με muffins, bagels, πίτες, γιαούρτια, αβγά, σούπες. Μια υπέροχη θέα της Αθήνας που ανατέλλει συμπληρώνει το σκηνικό.

Κλεομένους 2, Αθήνα

Τιμή κατά άτομο: 30 ευρώ 

 

 

5) Grecotel Pallas Athena

To γεύμα εδώ σερβίρεται από τις 5:30 μέχρι τις 12 μμ. Το brunch περιλαμβάνει πλούσιες γεύσεις σε έναν μπουφέ με πιάτα όπως κοτόσουπα, πίτα σφακιανή, λυχναράκια, παραδοσιακά γλυκά, ντάκο και πολλές άλλες γεύσεις.

Αθηνάς 65, Αθήνα

Τιμή κατά άτομο: 30 ευρώ

6) Nice N' Easy

Eδώ θα βρείτε το πρώτο βιολογικό brunch της χρονιάς που θα αποτελέσει την τέλειο τρόπο για detox που την κραιπάλη του ρεβεγιόν. Αυγά benedict, μανιταρόσουπα, smoothies με φρέσκα φρούτα και πολλά ακόμα.

Oμήρου 60, Αθήνα

Τιμή: Από 20 ευρώ κατά άτομο

7) Soleto

Από τις 8πμ το Soleto προσφέρει έναν υπέροχο συνδυασμό γεύσεων για brunch μετά το ξενύχτι. Aβοκάντο με λάιμ, steak & eggs, scrambled eggs με σπιτικά μαριναρισμένο σολομό και πολλές ακόμα ξεχωριστές γεύσεις.

Λαοδίκης 33, Γλυφάδα

8) Penny Lane:

Σε έναν ξεχωριστό χώρο στο Χαλάνδρι θα μπορέσετε να απολαύσετε είτε πρωινό είτε brunch. Tο μαγαζί σας περιμένει από τις 4 πμ έως τις 5 μμ για να γευτείτε τα πλούσια πιάτα του (pankcakes, σούπα κάστανου φτιαγμένη ειδικά για την ημέρα).

Θουκυδίδου 10,Χαλάνδρι

9) Electra Metropolis: To πρώτο πρωτοχρονιάτικο πρωινό θα σερβιριστεί από τις 4:30 μέχρι τις 7 πμ. Αρτοκατασκευές, τυριά, αλλαντικά, σαλάτες, γλυκά, παραδοσιακές πίτες.

Μητροπόλεως 15, Αθήνα

Tιμή κατά άτομο: 33 ευρώ

10) Civitel: Brunch με πλούσιο μπουφέ και επιλογές με την υπογραφή του βραβευμένου executive Chef μας, Κων/νου Γεωργατζά και μία μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα με live Jazz, Swing, Rock n Roll & Disco ρυθμούς από το μουσικό συγκρότημα BET.

Λεωφόρος Κηφισίας 2Α, Μαρούσι.

Τιμή κατά άτομο: 42 ευρώ