dineathens.gr
dineathens.gr
ΓΙΟΡΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Η γαστρονομία «γιορτάζει» στην Αθήνα επί 12 ημέρες! Ειδικό μενού σε 120 εστιατόρια της πρωτεύουσας


Η Αθήνα δεν είναι απλά η πρωτεύουσα με τη μακρόχρονη λαμπρή ιστορία της και το γοητευτικό φυσικό της πλούτο.

Είναι μια πανέμορφη πόλη που καταφέρνει να κρύψει μέσα της δεκάδες γωνιές που προσφέρουν μικρά γαστρονομικά ταξίδια και απολαύσεις, που γεννούν θετικά αισθήματα. Ανάταση. Εμπνευση. Αγάπη.

Ναι, αγάπη. Γιατί η μαγειρική δεν είναι μόνο τέχνη και τεχνική, αλλά γενναιοδωρία. Ανιδιοτέλεια και προσφορά.

Πολλές φορές δεν ορίζεται με λέξεις, με μια ηλικία, με ένα όνομα, αλλά γίνεται δοτική και μεταδοτική μέσα από τις γεύσεις της γαστρονομίας που προσπαθούν να ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο και να συγκινήσουν.

Τα γαστρονομικά ταξίδια γίνονται φέτος αληθινές εμπειρίες, αφού για εσάς έχει φροντίσει το Diners Club και η Alpha Bank, που διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το «Dine Athens».

Μια μοναδική ευκαιρία για να απολαύσετε την πιο νόστιμη πλευρά της Αθήνας, από 1 έως 12 Φεβρουαρίου 2017, κάνοντας κράτηση σε 120 εστιατόρια της πόλης που διαμορφώνουν ειδικά μενού.

Αναγνωρισμένοι σεφ ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και σας προκαλούν σε μια γιορτή με δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας, σε προνομιακές τιμές των 15, 30 και 60 ευρώ. Επίσης φέτος κάποια εστιατόρια προσφέρουν και lunch menus, στην τιμή των 30 ευρώ.

dineathens.gr/ Bella Vespa
dineathens.gr/ Bella Vespa
dineathens.gr/ Coco Mat Nafsika
dineathens.gr/ Coco Mat Nafsika

Η πρώτη γαστρονομική εβδομάδα της Αθήνας, με τίτλο “Dine Athens” από το Diners Club  πραγματοποιήθηκε από την 1η έως την 7η Φεβρουαρίου 2016,κατά την οποία περισσότεροι από 5.500 Αθηναίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απόλαυσαν δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 100 επιλεγμένα εστιατόρια και σε ειδικές τιμές.

dineathens.gr / Cookoovaya
dineathens.gr / Cookoovaya
dineathens.gr / Da Vinci
dineathens.gr / Da Vinci

Η ενέργεια “Dine Athens” από το Diners Club ενίσχυσε τα ιδρύματα απόρων μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ και του προγράμματος “Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη”.

Ετσι, μπορείτε και φέτος να δείξετε την αγάπη σας το πρώτο μισό σχεδόν του Φεβρουαρίου προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα και παράλληλα να ενισχύσετε τα εν λόγω ιδρύματα, βοηθώντας ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Ειδικότερα και αποκλειστικά για τα μέλη του Diners Club θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10% σε όλες τις κατηγορίες τιμών.

 

dineathens.gr/ Dalliance House (The)
dineathens.gr/ Dalliance House (The)
Vive Mar
Vive Mar

Ζήστε τη μοναδική ιδέα των “restaurant weeks” στην Αθήνα και ανακαλύψτε την ελληνική δημιουργική κουζίνα, την gourmet πλευρά της πόλης, τις διεθνείς γεύσεις, τα wine restaurants και τους βραβευμένους με Michelin Chefs. Επισκεφθείτε το www.dineathens.gr για να κάνετε την κράτηση σας.

dineathens.gr/ Kiku Members Club
dineathens.gr/ Kiku Members Club
dineathens.gr / GB Roof Garden
dineathens.gr / GB Roof Garden
dineathens.gr/ Mutfak
dineathens.gr/ Mutfak