Η απόλυτη δουλειά -Σε πληρώνουν για να ταξιδεύεις και να δοκιμάζεις κοκτέιλς | 0 bovary.gr
Η απόλυτη δουλειά -Σε πληρώνουν για να ταξιδεύεις και να δοκιμάζεις κοκτέιλς | 0 bovary.gr
19|02|2017 10:10
SHARE
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Η απόλυτη δουλειά -Σε πληρώνουν για να ταξιδεύεις και να δοκιμάζεις κοκτέιλς


Πόσα θα έδινες για να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο και να δοκιμάζεις κοκτέιλς; Σίγουρα πολλά!

Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγα πως για τα κάνεις αυτά δεν θα χρειαστείς να δώσεις ούτε ένα ευρώ, αλλά θα σε πληρώνουν κιόλας;

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Ο διάσημος «Sensory Expert» της Absolut συνταξιοδοτείται, μετά από τέσσερις δεκαετίες γεμάτες δοκιμές και εμπειρίες. Ο Περ Χέρμανσον, που έχει το παρατσούκλι «Billion Dollar Nose», λόγω της έντονης όσφρησης του, που απαιτείται γι' αυτή τη θέση, θέλει να παραδώσει τη σκυτάλη σε κάποιον αντάξιό του.

Ο διάδοχός του θα πρέπει να χρησιμοποιεί τις ικανότητες γευσιγνωσίας του για τη δημιουργία νέων ποτών, να τρέχει σε masterclasses για οινοπνευματώδη ποτά και να διακρίνει γεύσεις και μυρωδιές, ενώ θα πρέπει να είναι με μία βαλίτσα στο χέρι ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο για να μάθει τις νέες τάσεις σε φαγητό και ποτό. Μία πόλη που θα επισκεφτεί σίγουρα είναι η Ahus της Σουηδίας, από όπου προέρχεται η Absolut.

«Αυτή είναι μία από τις περίπλοκες εργασίες στην επιχείρηση. Θα πρέπει να είσαι καινοτόμος, χημικός, καθηγητής, δημιουργός και πρεσβευτής», λέει ο Χέρμανσον, περιγράφοντας τη δουλειά.

«Το πρόσωπο θα πρέπει να έχει όχι μόνο τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται, αλλά πάθος για τη δημιουργικότητα, ώστε να κρατήσει την Absolut στο προσκήνιο της καινοτομίας».

Οσον αφορά το το χρειάζεται ο υποψήφιος είναι απλό: «Μια δημιουργική μύτη, ευαίσθητη γλώσσα και αγάπη για τη βότκα».

Τι λες, θα δοκίμαζες την τύχη σου στην Absolut;

Φωτογραφίες: Absolut & Facebook @absolutvodkagreece