Βρισκόμαστε στην αρχή της εβδομάδας και σκέφτεσαι ότι είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις την έρευνα σου και να κλείσεις νωρίς τραπέζι σε ένα εστιατόριο για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, για να απολαύσεις μια εναλλακτική έξοδο με την παρέα σου, που θα συνδυάζει διασκέδαση και φαγητό.
Πώς όμως θα καταλήξεις στον κατάλληλο χώρο;
Πριν πάρεις τη γνώμη του κοινού, ο διάσημος Αμερικανός σεφ, Αντονι Μπουρντέν, που καθιέρωσε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «Top Chef» και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα παρασκήνια των εστιατορίων, αποκαλύπτει πέντε αλήθειες που σχετίζονται με τη φιλοσοφία τους και την υγιεινή τους, στις οποίες καλείσαι να δώσεις βάση, αν θέλεις να πετύχεις την καλύτερη ποιότητα.
Τα περισσότερα εστιατόρια «ανακυκλώνουν» το ψωμί
Ο γενικός κανόνας του «δεν πετάμε τίποτα» ισχύει και σε αυτήν την περίπτωση και πιο συγκεκριμένα στο ψωμί. Οταν ενας σερβιτόρος μαζεύει το τραπέζι που έχει αδειάσει και παρατηρεί ότι κανείς από τους πελάτες δεν είχε αγγίξει τις φέτες στο καλάθι, είναι πολύ πιθανό να το γυρίσει ως έχει στην κουζίνα και να το σερβίρει σε επόμενη παραγγελία.