BIG MOUTH: Σε αυτό το μαγαζί στο Χαλάνδρι διαλέγεις αν θα φας το μπέργκερ σε... vintage ή σε ποπ χώρο | 0 bovary.gr
BIG MOUTH: Σε αυτό το μαγαζί στο Χαλάνδρι διαλέγεις αν θα φας το μπέργκερ σε... vintage ή σε ποπ χώρο | 0 bovary.gr
BIG MOUTH

BIG MOUTH: Σε αυτό το μαγαζί στο Χαλάνδρι διαλέγεις αν θα φας το μπέργκερ σε... vintage ή σε ποπ χώρο


Τα ανοιξιάτικα απογεύματα θέλουν καλή παρέα, χαλάρωση και απόλαυση.

Στα βόρεια προάστια υπάρχει ένα, all day στέκι που προσφέρει αυτά που θέλεις για να περάσεις καλά: Δροσερή ατμόσφαιρα και γεμάτες, λαχταριστές γεύσεις. Βρίσκεται στον πεζόδρομο της Γυφτοπούλου, στον αριθμό 8 και το λένε «Βig Mouth».

Το Big Mouth ξεχώρισε γρήγορα και απέκτησε πιστό κοινό μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας. Ο Διονύσης, ο Τάσος, ο Δημήτρης, ο Θανάσης, ο Αλέξης τα παιδιά που υλοποίησαν με μεράκι το όνειρό τους για τη δημιουργία ενός χώρου εναλλακτικού, με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα φαίνεται ότι κάτι έχουν κάνει πολύ καλά.

Κουζίνα comfort street με λαχαριστές επιλογές. Μπέργκερ από τον «παράδεισο» με πατάτες «κόλαση» -σκέτη απόλαυση το BBQ Pulled Pork, club sandwich, κρατσανιστές πίτσες (ξεχωρίζει η πίτσα με το καπνιστό ζαμπόν, τις πιπεριές και το τυρί κρέμα και αυτή με το κοτόπουλο και την παρμεζάνα), δροσιστικά κοκτέιλ με την υπογραφή του Στάθη Ψιλιά και για brunch, αξίζει να δοκιμάσετε τα Sunny Side up eggs, τα αυγά με σάλτσα προβολόνε και ψητό μπέικον σε φέτες ψωμιού πολύσπορου.

Το μενού υπογράφει ο Γιάννης Αραπακόπουλος. Ο πρώτος όροφος του μαγαζιού είναι speakeasy bar με vintage αισθητική που ερωτεύεσαι. Υπό τους ήχους jazz, blues και soul απολαμβάνεις το ποτό σου. Σε ένα πολύχρωμο, γεμάτο θετική ενέργεια χώρο που επίσης βρίσκεται στον πρώτο όροφο θα απολαύσεις το πρωινό σου ή το brunch σου. 

Την άνοιξη και το καλοκαίρι, η «οροφή» του μαγαζιού είναι ο ουρανός. Η υπέροχη ταράτσα του, ιδανική για τα απογεύματα που θες να «αποσυμπιεστείς» και να απολαύσεις urban ηλιοβασιλέματα. 

Το Big Mouth σε περιμένει να το εξερευνήσεις. 

 

 

Γυφτοπούλου 8, Χαλάνδρι

 

TAGS