Νηστεία χωρίς καμία έκπτωση στη γεύση -Τα εστιατόρια με τα ωραιότερα θαλασσινά, 30 επιλογές | 0 bovary.gr
Νηστεία χωρίς καμία έκπτωση στη γεύση -Τα εστιατόρια με τα ωραιότερα θαλασσινά, 30 επιλογές | 0 bovary.gr
ΝΗΣΤΕΙΑ

Νηστεία χωρίς καμία έκπτωση στη γεύση -Τα εστιατόρια με τα ωραιότερα θαλασσινά, 30 επιλογές


Η τελευταία εβδομάδα της Σαρακοστής για τον περισσότερο κόσμο, είναι ισοδύναμη με εξόδους σε ψαροταβέρνες, εστιατόρια με θαλασσινά ή και σπιτικά νηστίσιμα πιάτα.

Ακόμη όμως κι αν δεν νηστεύετε αυτές τις ημέρες, οι γεύσεις που σερβίρονται στα παρακάτω μαγαζιά δεν πρόκειται να σας αφήσουν ασυγκίνητους... Από τα Βόρεια μέχρι τα Νότια Προάστεια και σε άλλες γωνιές της Αθήνας, η bovary.gr πήγε, δοκίμασε και σας προτείνει 30 μοναδικά εστιατόρια με ποικιλία ψαρολιχουδιών και άλλων νηστίσιμων πιάτων που διακρίνονται για τη νοστιμιά τους, για να επισκεφτείτε τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Μπεμπέκα
Μια  από τις παραδοσιακές ταβέρνες του Χαλανδρίου, που φημίζεται για τις σαρακοστιανές σπεσιαλιτέ του.  Σπιτική ατμόσφαιρα, ένας υπέροχος   κήπος με πορτοκαλιές και βασιλικούς και φαγητά μαμαδίστικα, που καλύπτουν όλα τα γούστα.   Ο κατάλογος της Μπεμπέκας μπορεί να είναι μικρός, όμως γι’ αυτό όλα τα πιάτα της είναι φρέσκα και παρασκευάζονται αποκλειστικά από ελληνικά προϊόντα.   Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να βρείτε  φρέσκο  καλαμάρι σχάρας  (500γρ),  ταραμοσαλάτα χειροποίητη  (λευκού ταραμά),  γαριδομακαρονάδα με φρέσκιες γαρίδες σε κόκκινη σάλτσα,  μπακαλιαρολουκουμάδες με επτανησιώτικη σκορδαλιά αλιάδα,  φρέσκιες γαρίδες σαγανάκι,  σαλάτα μαυρομάτικα με φρέσκα μυρωδικά  και γίγαντες φουρνιστούς.

Τιμές: € 15 - 20

Διονύσου 16, Χαλάνδρι,  
Τηλ: 21 0685 4880

Γιορτή
Σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο.  γεμάτο χρώματα,  δίπλα στον Βοτανικό Κήπο του Χαϊδαρίου,  βρίσκεται η Γιορτή. Υπεύθυνη της κουζίνας είναι η σεφ  Δήμητρας Βάλλα, που με τη δημιουργική της ομάδα ετοιμάζει πεντανόστιμες συνταγές,  εμπνευσμένες  από τη γαστρονομική παράδοση της Μεσογείου.  Για όλα τα πιάτα  χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες από  τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας,  σε συνδυασμό με τα βότανα που συλλέγονται καθημερινά από τον κήπο  του μαγαζιού.    Το σαρακοστιανό μενού περιλαμβάνει πιάτα με θαλασσινά,  ζυμαρικά με γαρίδες ή αστακό,  ένα συγκλονιστικό κριθαρότο με λαχανικά,  αλλά κι ένα πρωτότυπο μπέργκερ με μανιτάρια  πορτομπέλο, ψητά λαχανικά, πάστα ελιάς και φυτικό κίτρινο τυρί. Για επιδόρπιο τι καλύτερο από ένα χαλβά σιμιγδαλένιο.

Τιμές: € 25 - 30

Τέρμα Ιεράς Οδού, Χαϊδάρι,  

Τηλ: 2105326163
 
Αλεξάνδρα
Ένα από τα all time classic στέκια για καλό ελληνικό φαγητό στην καρδιά της Αθήνας, εδώ και εικοσιπέντε  χρόνια . H Αλεξάνδρα μάς έχει κερδίσει, γιατί δημιουργεί πιάτα που βασίζονται σε ντόπιες  συνταγές από διάφορα μέρη της χώρας.  Αγνές πρώτες ύλες και φρέσκα υλικά κάθε εποχής είναι το σήμα κατατεθέν της κουζίνα της. Τη Σαρακοστή έχει ετοιμάσει ένα ειδικό μενού για όσους θέλουν να αποφύγουν το κρέας, που περιλαμάβανει μια μεγάλη ποικιλία  ορεκτικών - δοκιμάστε τα κυκλαδίτικα ρεβίθια να θέλετε κάτι ξεχωριστό, αλλά και κυρίως πιάτα , λαδερά ή θαλασσινά. Ανάμεσα στις επιλογές είναι οι αιγαιοπελαγίτικες σουπιές με σπανάκι ή  οι αγκινάρες αλά πολίτα, που  αυτή την εποχή είναι νοστιμότατες.

Τιμές: € 18 - 21


Αργεντινής Δημοκρατίας 8Α & Ζωναρά 21
Λεωφόρος Αλεξάνδρας
Τηλ: 210 6420874 & 210 643436

 
Μαύρο πρόβατο
Καλή ποιοτική κουζίνα κλείνει το μάτι στην ελληνική  παράδοση: αυτή είναι η  φιλοσοφία που διακατέχει το Press Café περισσότερο από 17 χρόνια. To αγαπημένο εστιατόριο του Παγκρατίου, που έχει κατακτήσει τους Αθηναίους με τη  δημιουργική του  κουζίνα και τη φιλική του ατμόσφαιρα, ετοίμασε ένα ειδικό σαρακοστιανό μενού με ζεστά και κρύα νηστίσιμα πιάτα. Άλλωστε ο  σεφ Νίκος Μεντής ανακατεύει, ψάχνει, αλλάζει και καταλήγει  συχνά σε πρωτότυπους συνδυασμούς.   Μπορείτε  λοιπόν να δοκιμάσετε μεταξύ άλλων  χταποδάκι  με κοφτό μακαρονάκι, γιουβέτσι μανιταριών,  θράψαλο στη σχάρα, αλλά κι ένα φοβερό γιουβέτσι θαλασσινό με γαρίδες , καλαμάρι και μύδια.

Τιμές: € 14 - 18

Σωκράτους & Ζαΐμη 2, Μελίσσια
Tηλ: 2108102466

 Καστελόριζο

Με δύο εστιατόρια μέσα στην Αττική, το Καστελόριζο παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο των θαλασσινών για την ποιότητα και τη γεύση του, προσφέροντας ολόφρεσκα ψάρια, γαρίδες, καλαμαράκια, οστρακοειδή και πολλά άλλα πιάτα. Στο κατάστημα της Κηφισιάς θα έχετε την χαρά να απολαύσετε το γεύμα σας σε έναν καλόγουστο και προσεγμένο χώρο ενώ όσοι επιλέξετε τη Βάρκιζα, η θέα του Σαρωνικού θα σας αποζημιώσει.

Τιμές: € 30 - 40

Πλατάνων 2, Πλ. Νέας Κηφισιάς, Κηφισιά
Tηλ: 2108075408
&
Λεωφ. Ποσειδώνος, Λιμανάκια Βάρκιζας, Βάρη
Tηλ: 2109655022

 Κουρσάρος
Από το 1992, ο "ζεστός" χώρος του θρυλικού Κουρσάρου συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες του αξεπέραστη ποιότητα και μοναδικές γεύσεις. Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, με την αχινοσαλάτα και τη γαριδομακαρονάδα να κάνουν τη διαφορά.

Τιμές: € 30 - 35


Λεωφ. Μαραθώνος 2, Δροσιά
Tηλ: 2108136158

 

 Μπαρμπουνάκι δια χειρός Παπαϊωάννου

Τα... μπαρμπουνάκια και τα υπόλοιπα τηγανητά, παστά και μαρινάτα ψαράκια από τα χέρια του σπεσιαλίστα των θαλασσινών Γιώργου Παπαϊωάννου, θα σας προσφέρουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε έναν λιτό αλλά μοντέρνο χώρο. Δοκιμάστε την βελουτέ ψαρόσουπα με κακαβιά.

Τιμές: € 15 - 20

Πατριάρχου Ιωακείμ & Πατριάρχου Γρηγορίου, Νέα Ερυθραία
Tηλ: 2108070300,
Αγγέλου Μεταξά 48, Γλυφάδα
Tηλ: 2109680651
&
Χάρητος 39Β, Κολωνάκι
Tηλ: 2107242717

 Ούζομπαρ

Γευστικοί θαλασσινοί μεζέδες, φρέσκα ψάρια, πιάτα με ζυμαρικά -δοκιμάστε το ριζότο με μελάνι σουπιάς- μεγάλη ποικιλία σε ούζο και τσίπουρο και όλα αυτά σε έναν ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον στο Μαρούσι.

Τιμές: € 25 - 35

Αγ. Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι
Tηλ: 2106300026

Ψαροκόκκαλο

Το Ψαροκόκκαλο στα Μελίσσια θα σας κάνει να γλύφετε τα δάχτυλά σας με τη γαριδομακαρονάδα, το κριθαρότο πεσκανδρίτσα, το ριζότο με μύδια, το χταπόδι και πολλές άλλες μοναδικές γεύσεις της θάλασσας. Στον μαυροπίνακα που κοσμεί τον τοίχο αναγράφεται η ώρα που χρειάζεται το κάθε ψάρι για να μαγειρευτεί.

Τιμές: € 22 - 28

Ελ. Βενιζέλου 19, Μελίσσια
Tηλ: 2108077535

Ψαράκια & Θαλασσινά
Τα εστιατόρια "Ψαράκια & Θαλασσινά" στο Χαλάνδρι, την Κηφισιά και τη Βάρκιζα είναι τρεις μοναδικές επιλογές για να γευτείτε, τι άλλο; Ολόφρεσκα ψαράκια και θαλασσινά: γαρίδες, μύδια αχνιστά, τηγανητά καλαμαράκια και πιάτα με ζυμαρικά σε τρεις φιλόξενους και άριστα διακοσμημένους χώρους.

Τιμές: € 12 - 18


Κώστα Βάρναλη 5, Χαλάνδρι
Tηλ: 2106855932,
Ιλισίων 27, Νέα Κηφισιά, Κηφισιά
Tηλ: 2106203622
&
Λεωφ. Ποσειδώνος 14, Βάρκιζα
Tηλ: 2109654138

Τζίτζικας και Μέρμηγκας
Το δημοφιλές κλασικό εστιατόριο - μεζεδοπωλείο του Χαλανδρίου θα ικανοποιήσει τον ουρανίσκο όσων νηστεύουν, αλλά και όσων από την παρέα εξακολουθούν να τρώνε τα πάντα. Η προσεγμένη διακόσμησή του με αέρα άλλης δεκαετίας σε συνδυασμό με τα υπέροχα πιάτα του θα κάνουν την επίσκεψή σας μοναδική. Ρωτήστε για τα νηστίσιμα πιάτα του μενού.

Τιμές: € 20 - 25

Αγ. Γεωργίου & Αισχύλου 26, Χαλάνδρι
Tηλ: 2106810529

Πιπεριά

Στην περίοπτη θέση της γωνίας της οδού Αδριανείου, η Πιπεριά αποτελεί το πρώτο στολίδι του συγκεκριμένου δρόμου. Μόλις καθήσετε θα απολαύσετε ζεστά ψωμάκια με ντιπ κόκκινης πιπεριάς ενώ ο κατάλογος θα σας κάνει να θέλετε να παραγγείλετε τα πάντα. Δοκιμάστε το καλαμάρι με πέστο βασιλικού, την πεσκανδρίτσα με καταΐφι και γλυκόξινη σάλτσα και για όσους δεν στερούνται τα γαλακτοκομικά, η καλύτερη επιλογή είναι το γιουβέτσι με γαρίδες και στακοβούτυρο.

Τιμές: € 22 - 27


Άγγ. Σικελιανού 8 & Αδριανείου, Ν. Ψυχικό, Νέο Ψυχικό
Tηλ: 2106729114

Χοχλιδάκι

Ένας ζεστός χώρος που γεμίζει χρώματα από τη συλλογή με τα μπουκάλια ούζο και το ντεκόρ - αντικερί που σε γυρνάει σε προηγούμενες δεκαετίες. Το Χοχλιδάκι, λίγα μέτρα πιο κάτω από την Πιπεριά, διαθέτει κατάλογο πλούσιο σε μεζεδάκια που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να είστε δίπλα στη θάλασσα. Γόνος, γαριδάκι και μύδια αχνιστά είναι από τις must επιλογές.

Τιμές: € 15 - 18


Αδριανείου 31, Ν. Ψυχικό, Νέο Ψυχικό
Tηλ: 2106746661

Δουράμπεης Oyster

Το καλαίσθητο Oyster της νέας γενιάς της οικογένειας Δουράμπεη είναι το τρίτο διαμάντι της περίφημης οδού Αδριανείου. Με σταθερή ποιότητα στις πρώτες ύλες, το εστιατόριο θα σας προσφέρει ολόφρεσκα ψάρια αλλά και τεράστια ποικιλία οστρακοειδών.

Τιμές: € 40 - 55


Αδριανείου 37, Ν. Ψυχικό, Νέο Ψυχικό
Tηλ: 21067101

Τράτα

Το γωνιακό ταβερνάκι της πλατείας της Καισαριανής είναι μία κλασική, διαχρονική επιλογή για θαλασσινά. Εκτός από το ψάρι, επιλέξτε υποχρεωτικά τη φημισμένη καραβιδόψυχά τους και παραγγείλτε χταπόδι, καλαμάρι και φυσικά... μύδια αχνιστά.

Τιμές: € 25 - 35

Πλ. Αναγεννήσεως 7-9, Καισαριανή
Tηλ: 2107291533

 Ροζαλία

Όπως είναι λογικό, η ιστορική Ροζαλία των Εξαρχείων δεν μπορεί να λείπει από καμία λίστα. Δίπλα από τα "ταβερνίστικα" στοιχεία του μενού -κολοκυθάκια τηγανητά, πατάτες τηγανητές, φάβα- θα βρείτε εξαιρετική γαριδομακαρονάδα και φρέσκο ψάρι. Η ταβέρνα προσαρμόζεται πάντα στις ανάγκες της κάθε εποχής, οπότε αν θέλετε να εξαντλήσετε τα νηστίσιμα μεζεδάκια, ρίξτε μια ματιά όταν θα περάσει ο γεμάτος με ορεκτικά δίσκος πάνω από το τραπέζι σας.

Τιμές: € 15 - 18

Βαλτετσίου 58, Εξάρχεια
Tηλ: 2103302933

 

Ριφιφί

Παρά το "πονηρό" εξαρχειώτικο όνομά του, το Ριφιφί είναι μία ζεστή, φιλόξενη και χρωματιστή γωνία με Ελληνική κουζίνα -κλασική αλλά και πιο προχωρημένη- και εξαιρετικές γεύσεις για κάθε γούστο. Δοκιμάστε την πράσινη σαλάτα με κάσιους και το φιλέτο σολωμού.

Τιμές: € 16 - 20


Εμμ. Μπενάκη 69Α & Βαλτετσίου, Εξάρχεια
Tηλ: 2103300237


Άμα Λάχει - Στης Νεφέλης

Ένα από τα ομορφότερα στέκια σε έναν από τους ομορφότερους δρόμους: Το Άμα Λάχει στην Καλλιδρομίου. Στεγασμένο στον χώρο όπου κάποτε φιλοξενούσε τις σχολικές αίθουσες του παλιού δημοτικού των Εξαρχείων, το εστιατόριο διαθέτει μία αυλή γεμάτη φυτά και σάλα που σου φτιάχνει τη διάθεση. Στον κατάλογο της... Νεφέλης θα βρείτε πολλές επιλογές μεζέδων και ορεκτικών καθώς και νηστίσιμες νοστιμιές όπως χταπόδι, μύδια και άλλα θαλασσινά.

Τιμές: € 15 - 20


Καλλιδρομίου 69, Εξάρχεια
Tηλ: 2103845978


Κυβέλη

Ο φωτεινός χώρος, η διακόσμηση με τα βαζάκια από γλυκό του κουταλιού, η πλατεία και τα εκλεκτά πιάτα της Κυβέλης, κάνουν το μεζεδοπωλείο ένα από τα πιο πολυσύχναστα μαγαζιά της Αθήνας. Η σπεσιαλιτέ: σπιτική τυροκαφτερή που θα συνοδέψει ό,τι επιλέξετε από τον κατάλογο.

Τιμές: € 14 - 18


Επτανήσου 15, Κυψέλη
Tηλ: 2108219406

Σαρδελάκι

Καλαμαράκια, χταπόδια, σαρδελάκια -φυσικά- και κάθε λογής φρέσκοι θαλασσινοί μεζέδες - γαρίδες και όστρακα σε μία γαστρονομική ένωση με ζυμαρικά. Ο κατάλογος του εστιατορίου καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού λάτρη της ψαροφαγίας, ενώ ο άνετος και φιλόξενος χώρος του μαγαζιού θα κάνει τη γευστική σας εμπειρία αξέχαστη. Το Σαρδελάκι έχει και ένα μικρότερο αδερφάκι στη Βούλα: το Σαρδελάκι... με θέα.

Τιμές: € 15 - 18


Πανδώρας 16, Γλυφάδα
Tηλ: 2114021195

 Ιθάκη

Το συγκεκριμένο εστιατόριο είναι ο ορισμός της... Ιθάκης για όσους αγαπούν την πολυτέλεια, τη θάλασσα και το καλό φαγητό. Η θέα στον κολπίσκο του Αστέρα της Βουλιαγμένης σε συνδυασμό με την κουζίνα που κινείται από μεσογειακά πιάτα και ψάρι σχάρας μέχρι σούσι κάνουν την Ιθάκη έναν από τους πιο μαγικούς προορισμούς της Αττικής.

Τιμές: € 60 - 70


Απόλλωνος 28, Λαιμός Βουλιαγμένης, Βουλιαγμένη
Tηλ: 2108963747

Λατίνι

Με θέα τα ψαροκάικα της Βάρκιζας το cafe-restaurant Λατίνι, ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις των ψαροφαγάδων που αγαπούν τη μεσογειακή κουζίνα και το φρέσκο ψάρι. Μέσα από το μενού μην ξεχάσετε να επιλέξετε τα γεμιστά με τυρί μύδια και τις παπαρδέλες με γαρίδα και τρούφα.

Τιμές: € 35 - 45


Λεωφ. Ποσειδώνος 3, Βάρκιζα
Tηλ: 2109655977

Λάμπρος

Ακόμη μία ιστορική ψαροταβέρνα - εστιατόριο στη λίστα και ίσως η ιστορικότερη, αφού χρονολογείται από το 1889. Η μοντέρνα πλέον σάλα του με θέα τον κόλπο της Βουλιαγμένης σε συνδυασμό με το φρέσκο ψάρι και τους θαλασσινούς μεζέδες κάνουν το περιβάλλον του εστιατορίου το κατάλληλο για να απολαύσετε γεύση και αισθητική σε ένα.

Τιμές: € 35 - 40

Ποσειδώνος 20 (έναντι λίμνης), Βουλιαγμένη
Tηλ: 2108960144

Αγκίστρι

Το Αγκίστρι είναι το επόμενο μαγαζί με ιστορία στα θαλασσινά που βρίσκεται στη λίστα. Ολόφρεσκα και φανταστικά ψημένα ψάρια, εξαιρετικό ψητό χταπόδι και καλαμάρια είναι τρεις από τις γεύσεις που πρέπει να τιμήσετε.

Τιμές: € 30 - 35


Παλμύρας 2, Άνω Γλυφάδα, Γλυφάδα
Tηλ: 2109600117

Falafellas

Αν πάλι προτιμάτε κάτι γρήγορο στο χέρι, τότε δεν έχετε παρά να  επιλέξετε φαλάφελ.  Φτιάχνεται συνήθως από ρεβίθια,  αλλά οι πιο σύγχρονες συνταγές του περιέχουν και κουκιά. Σερβίρεται σε αραβική πίτα με χούμους, ταμπουλέ, μαρούλι και ντομάτα. Είναι νοστιμότατο, χορταστικό και πολύ οικονομικό.  Το πιο διάσημο φαλαφελάδικο   όπου οι ουρές του  είναι μεγαλύτερες και από δημόσια υπηρεσία, είναι φυσικά το Falafellas στην Αιόλου.   Μπορείτε να διαλέξετε την  mild ή την πικάντικη εκδοχή, αλλά θα το φάτε στο  δρόμο, καθώς το μαγαζί δεν διαθέτει τραπεζάκια. Λειτουργεί μόνο τις ώρες των καταστημάτων , αλλά η γεύση του είναι μαγική, ανατολική και πραγματικά αξίζει τον κόπο να περιμένετε για να το απολαύσετε.

Αιόλου 51, 210 3239809

 

 

Varoulko Seaside

Με φόντο το Μικρολίμανο και την υπογραφή του μεγάλου σεφ Λευτέρη Λαζάρου, οι συνεχώς εξελισσόμενες γεύσεις του Varoulko δικαιολογούν απόλυτα τη διαχρονικότητα των βραβεύσεων του εστιατορίου με Χρυσούς Σκούφους. Τα μεσημέρια η κουζίνα είναι πιο χαλαρή με τους θαλασσινούς μεζέδες να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα τραπέζια, ενώ το βράδυ οι επιλογές γίνονται πιο τολμηρές. Ό,τι ώρα κι αν επισκεφτείτε το μαγαζί δοκιμάστε σίγουρα το ψάρι στη σχάρα.

Τιμές: € 35 - 45

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο
Tηλ: 2105228400

Ο Καραβίδας

Ο Καραβίδας είναι μία φιλόξενη ψαροταβέρνα στο Άλσος Βεΐκου με ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά. Ο ζεστός αλλά ταυτόχρονα δροσερός χώρος που δημιουργεί η πέτρα των τοίχων του μαγαζιού, δίνει την αίσθηση στον πελάτη πως ενώ απολαμβάνει τις θαλασσινές νοστιμιές βρίσκεται δίπλα από το κύμα.

Τιμές: € 25 - 28


Δεμιρδεσίου 89 (Άλσος Βεΐκου), Περισσός
Tηλ: 2102714585

Θαλασσινός

Ο "γαλάζιος" Θαλασσινός στις Τζιτζιφιές είναι μία από τις ψαροταβέρνες που παρά την αστική τοποθεσία τους έχουν καταφέρει να διατηρήσουν την απλότητα και την οικειότητα τους προς τον κόσμο. Με ιδιαίτερο ταλέντο στο ψήσιμο, τα ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά του μαγαζιού έρχονται να ικανοποιήσουν τις γευστικές επιθυμίες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών.

Τιμές: € 25 - 35


Ηρακλέους & Λυσικράτους 32, Τζιτζιφιές, Καλλιθέα
Tηλ: 2109404518


Rafale - Αϊ Nικόλας

Μοντέρνο, σικ και πολύ καλόγουστο, το Rafale είνα μία ακόμη χρυσή πινελιά στο κάδρο των εστιατορίων της περιοχής της Βουλιαγμένης. Μέσα από ένα μενού με μεγάλη ποικιλία σε ψάρια και θαλασσινά, αυτά που ξεχωρίζουν είναι το μαρινάτο λαβράκι και τα πιάτα με ζυμαρικά.

Τιμές: € 25 - 35


Απόλλωνος 28, Λαιμός Βουλιαγμένης, Βουλιαγμένη
Tηλ: 2109671184

Avocado

Ξεφέυγοντας από το κόνσεπτ των θαλασσινών πιάτων, φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη Σαρακοστιανή νηστεία και το χορτοφαγικό εστιατόριο του κέντρου, Avocado. Σε γήινα χρώματα κάτω από τους τόνους του πράσινου και το καφέ, η μεσογειακή κουζίνα με έθνικ αναφορές και ασφαλώς vegeterian είναι η πιο γευστική φυσική επιλογή που μπορείτε να κάνετε.

Τιμές: € 18 - 22

Νίκης 30, Σύνταγμα, Κέντρο
Tηλ: 210323787