Τα καλύτερα πασχαλινά κουλουράκια της Αθήνας -Σμυρνέικα, με μαστίχα αλλά και χωρίς γλουτένη | 0 bovary.gr
Τα καλύτερα πασχαλινά κουλουράκια της Αθήνας -Σμυρνέικα, με μαστίχα αλλά και χωρίς γλουτένη | 0 bovary.gr
11|04|2017 08:59
SHARE
ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ

Τα καλύτερα πασχαλινά κουλουράκια της Αθήνας -Σμυρνέικα, με μαστίχα αλλά και χωρίς γλουτένη


Άλλοι τα θέλουν αφράτα και μαλακά να λιώνουν στο στόμα και άλλοι κριτσανιστά να «σκάνε» στον ουρανίσκο.

Τα πασχαλινά κουλούρια είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση με τον καθένα να έχει κάτι διαφορετικό στο μυαλό του.

Και επειδή Πάσχα χωρίς κουλούρια δεν γίνεται, βρήκαμε τα καλύτερα της Αθήνας. Τα δοκιμάσαμε, μας άρεσαν και επειδή πάντα μοιραζόμαστε τα μυστικά μας μαζί σας σας τα παρουσιάζουμε.

Παλόγλου

Σμυρνέικα, βουτυράτα, αφράτα… Απλά φανταστικά. Δεν είναι ούτε πολύ μεγάλα, ούτε πολύ μικρά κάτι που τα κάνει ιδανικά. Στα συν και η πολύ προσιτή τιμή τους.

Κων/νου Παλαιολόγου 68, Παλαιό Φάληρο
Αγίας Σοφίας 111, Νέα Σμύρνη
Γρ. Λαμπράκη 98-100, Πειραιάς

Αφοί Ασημακόπουλοι

Εδώ, μιλάμε για ιστορία. Τα κουλούρια του, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα, έχουν κλασσική αξία. Σμυρνείικη συνταγή με πραγματικό βούτυρο, φυσικά, δικής τους παραγωγής και άρωμα μαστίχας.

Χαρ. Τρικούπη 82

Τάκης

Τα κουλουράκια του Τάκη είναι παράδοση. Δεν γίνεται να είστε κοντά στο Κουκάκι και να μην αγοράσετε τα πασχαλινά του κουλούρια. Αρωματικά και πολύ πολύ γευστικά είναι απλά μοναδικά.

Μισαραλιώτου 14, Αθήνα

La Merise

Βουτυρένια, χορταστικότατα με το μοναδικό να μην λιώνουν και διαλύονται όταν τα βουτάς, τα πασχαλινά κουλουράκια του La Merise είναι πραγματικά αυτά που αξίζουν στο τραπέζι σας.

Πόντου 81, Ελληνικό 

Εύη

Η Εύη είναι σημείο κατατεθέν για ακόμα ένα Πάσχα. Σμυρνείικα και νηστίσιμα κουλουράκια με μαυροκούκι έχουν την τιμητική τους, φέρνοντας νοσταλγικές θυμίσεις από την Κωνσταντινούπολη. (Την Εύη θα την δούμε και στα καλύτερα τσουρέκια της Αθήνας, βεβαίως-βεβαίως).

Ιλισσίων 2 & Νυμφαίου 4, Ιλίσια

Φύσις

Τα κουλούρια… αλλιώς. Χωρίς ζάχαρημε χυμό αγαύης ή μόνο με ακατέργαρστη καστανή και χωρίς γλουτένη τα κουλουράκια της Φύσις είναι γι΄αυτούς που ψάχνουν κάτι πιο ιδιαίτερο και πολύ συγκεκριμένο.

Λεωφ. Μεσογείων 450, Αγ. Παρασκευή

 

Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

Δεν υπάρχει τίποτα πιο νόστιμο από το παραδοσιακό. Σμυρνέικα κουλουράκια φτιαγμένα με τη συνταγή της δικής τους γιαγιάς, τα κουλουράκια από τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης είναι αγαπημένα εδώ και χρόνια.