Μπορεί τα Χριστούγεννα να γίνεται μάχη για το ποιος είναι ο βασιλιάς του τραπεζιού, ωστόσο, το Πάσχα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα με το τσουρέκι να κυριαρχεί στο τραπέζι μας.
Η αλήθεια είναι πως τρώγεται όλο τον χρόνο, παρόλο αυτά το Πάσχα έχει την τιμητική του, με τις περισσότερες νοικοκυρές να προτιμούν να το αγοράσουν από ζαχαροπλαστεία και φούρνους και όχι να το παρασκευάσουν οι ίδιες, καθώς η διαδικασία είναι άκρως μπελαλίδικη.
Γι’ αυτό, λοιπόν, ρωτήσαμε, μάθαμε, δοκιμάσαμε και σας έχουμε τα καλύτερα τσουρέκια της αγοράς. Εκείνα τα μοσχομυριστά με άρωμα μαστίχας και μαχλέπι που δεν έχουν αντίπαλο και σε κάνουν να θες να τα φας ολόκληρα.
Πορτατίφ
Το κέντρο μοσχοβολά τσουρέκι, με τη μύτη να οδηγεί στη Σίνα και στο Πορτατίφ. Το τσουρέκι πλεξούδα έχει την τιμητική του, με την παράδοση να συναντά τη σοκολάτα και το μπουένο. Μυρωδάτα, γευστικά απλά μοναδικά.
Σίνα 21, Αθήνα