Ένα δροσερό γλυκό ψυγείου που φτιάχνεται σε μόλις λίγα λεπτά και καταναλώνεται σε χρόνο ρεκόρ (κατά πάσα πιθανότητα όρθια μπροστά από το ψυγείο).
Στην πραγματικότητα, αυτές οι λέξεις είναι ένα γράμμα στον λιχούδη εαυτό μου που ό,τι γλυκό, ό,τι ώρα κι αν του δώσεις, θα το φάει. Θέλετε στο πρωινό; Θέλετε απευθείας μετά το μεσημεριανό; Θέλετε στη μια τα μεσάνυχτα; Η απάντηση μου είναι πάντα μία: Ναι. Λατρεύω τα γλυκά.
Από ένστικτο επιβίωσης μάλλον και προκειμένου να μη καταλήξω με ζάχαρο, έχω ανακαλύψει (aka η κουζίνα έχει γίνει εργαστήριο για πειράματα) πιο light, αλλά εξίσου νόστιμες εκδοχές τους. Έτσι, προέκυψε και αυτό το banoffee το οποίο έχει γιαούρτι αντί για σαντιγί, φυστικοβούτυρο αντί για καραμέλα και δημητριακά αντί για μπισκότα, αλλά παραμένει έκρηξη για τον ουρανίσκο. Με άλλα λόγια, τρώγεται με πολλή όρεξη και καθόλου τύψεις.