Μισιρλού: Στο ουζερί του Αλέξη Γεωργούλη, παραγγέλνεις ούζο και σου φέρνουν δώρο τον μεζέ! | 0 bovary.gr
Μισιρλού: Στο ουζερί του Αλέξη Γεωργούλη, παραγγέλνεις ούζο και σου φέρνουν δώρο τον μεζέ! | 0 bovary.gr
ΜΙΣΙΡΛΟΥ

Μισιρλού: Στο ουζερί του Αλέξη Γεωργούλη, παραγγέλνεις ούζο και σου φέρνουν δώρο τον μεζέ!


Μέσα λίγους μήνες, ένα μαγαζί στην οδό Κολοκοτρώνη στο Χαλάνδρι απέκτησε τους πιστούς του φίλους.

Η επιχειρηματική κίνηση του Αλέξη Γεωργούλη να ανοίξει ένα παραδοσιακό μεζεδοπωλείο εν μέσω κρίσης στέφθηκε από επιτυχία. Η «Μισιρλού» του έγινε γρήγορα στέκι. Όχι μόνο γιατί η φιγούρα του Αλέξη είναι οικεία στο κοινό, αλλά γιατί το αξίζει κυρίως για τα πολύ προσεγμένα πιάτα της.

Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε στη Μισιρλού είδαμε να γίνεται κάτι όμορφο, με ευαισθησία. Μια φιλανθρωπική εκδήλωση της οποίας τα συνολικά έσοδα διατέθηκαν στο ΤΑΣΕΗ που επί χρόνια στηρίζει ενεργά τους άνεργους και άπορους ηθοποιούς. Καλλιτέχνες έδωσαν το παρών στηρίζοντας την πρωτοβουλία του ηθοποιού.

Ο Αλέξης Γεωργούλης δεν είναι μόνος στην επιχειρηματική προσπάθειά του. Εχει κοντά του και τον Αδάμ Παπαδάκη. Τα πιάτα του μαγαζιού υπογράψει ο Γιώργος Σιδέρης. Από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα η Μισιρλού υποδέχεται τους φίλους της, σε ένα άκρως ζεστό και παρείστικο κλίμα με τσίπουρο, ούζο και κρασί, μεζέδες και πιάτα-πρόταση ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς.

Το όνομα σαφώς δεν είναι τυχαίο. Ηταν μια ιδέα του Αλέξη Γεωργούλη (δεσπόζουσα θέση στο μαγαζί έχει η... εμβληματική φωτογραφία της Uma Therman από την ταινία Pulp Fiction).

Από τη Δευτέρα μέχρι τη Τετάρτη διοργανώνοντας «Βραδιές Βόλου». Μαζί με το τσίπουρο και το ούζο που θα παραγγείλεις θα σου έρθουν μεζέδες κερασμένοι από το μαγαζί.

Τα υλικά είναι ντόπια, τα μαγαζί αποφεύγει ο,τιδήποτε κατεψυγμένο και βέβαια θα σε κερδίσουν και τα γλυκά του.

Με περίπου 20 ευρώ μπορείς όχι απλά να φας αλλά και να χορτάσεις! Θα έχεις φάει το κυρίως πιάτο σου, θα έχεις πιει, θα έχεις φάει και το γλυκό σου!

Μισιρλού, Κολοκοτρώνη 13, Χαλάνδρι