shutterstock
shutterstock
ΚΟΚΤΕΙΛ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Τέσσερα μαγαζιά στη Σαντορίνη με ψαγμένα κοκτέιλ


Διακοπές στη Σαντορίνη σημαίνει απεριόριστη θέα στο Αιγαίο, αμέτρητα σκαλάκια και ολόλευκα σοκάκια, ρομαντικό ηλιοβασίλεμα, απόλυτα σκηνικά χαλάρωσης, νόστιμο φαγητό με μυστικά της τοπικής κουζίνας και φυσικά δροσιστικά, κοσμοπολίτικα, αρωματικά, ευρηματικά κοκτέιλ.

Για να τα απολαύσεις αν βρίσκεσαι ήδη σε αυτόν το μαγικό τόπο ή αν πρόκειται να τον επισκεφτείς, εμείς βρήκαμε τέσσερις χώρους ξεχωριστής αισθητικής, που θα κάνουν την παραμονή και τις νύχτες σου ακόμα πιο ενδιαφέρουσες, δημιουργώντας μια all night εμπειρία διασκέδασης για εσένα, τους φίλους ή το ταίρι σου.

  • Character restaurant & lounge bar

Ενα restaurant & lounge bar με μοναδικό αληθινά χαρακτήρα, χάρη στις πλούσιες γεύσεις του, την αυθεντική Ιταλική κουζίνα, τη ζεστή φιλοξενία σε κάθε επισκέπτη του και την εκπληκτική τοποθεσία του, που προσφέρει θέα στο μαγικό τοπίο της επιβλητικής καλντέρας, στο ενεργό ηφαίστειο και τα μεγαλοπρεπή ηλιοβασιλέματα. Επιλέξτε την κομψή βεράντα του lounge bar-café που ανοίγει καθημερινά από τις 10:00 το πρωί για καφέ, πρωινό, σνακ & finger food, μέχρι αργά το βράδυ για να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας και παραγγείλτε κοκτέιλ ανάλογα με τις προτιμήσεις ή τη διάθεση σας, καθώς εδώ θα βρείτε από κλασικούς μέχρι εξωτικούς συνδυασμούς που κλέβουν την παράσταση. Στο Character restaurant & lounge bar φιλοξενούνται επίσης βραδιές με ζωντανή μουσική και κοκτέιλ πάρτι.

 

Character restaurant & lounge bar

Διεύθυνση: Φηρά, Σαντορίνη

Τηλέφωνο: 2286 021816

character.gr
character.gr
  • Fino Cocktail Bar and Restaurant

Ενα από τα φίνα εστιατόρια και κοκτέιλ μπαρ της Σαντορίνης που συγκεντρώνει τις καλύτερες κριτικές από το κοινό που το έχει επισκεφτεί και όχι άδικα αφού πέρα από το ιδιαίτερο περιβάλλον του με την κόζι διακόσμηση και της υψηλής αισθητικής πινελιές, το Fino Cocktail Bar and Restaurant διαθέτει μια περιζήτητη λίστα με κοκτέιλ. Απολαύστε το Volcano Sunrise, το Dark Illusion ή το Greek Duck που κατάφεραν να μεθύσουν τον ουρανίσκο μας.

Fino Cocktail Bar and Restaurant

Διεύθυνση: Οία, Σαντορίνη

Τηλέφωνο: 2286072037

finosantorini.gr
finosantorini.gr
  • Sea Side Lounge Bar

Που θα ήθελες να βρίσκεσαι ακριβώς τη στιγμή που ο ήλιος πέφτει και τα χρώματα του δειλινού βάφουν την θάλασσα; Είναι εκείνη ακριβώς η στιγμή που όλα γύρω σου αρχίζουν να γλυκαίνουν. Το Sea Side Lounge Bar είναι ένας από τους ιδανικότερους σταθμούς που θα μπορούσες να επιλέξεις. Η μουσική γυρίζει σε ποιο lounge ακούσματα, ο αέρας παίρνει μαζί του τα λευκά πανιά, τα κεριά και τα φαναράκια δημιουργούν μια ατμόσφαιρα, που όμοια του δεν υπάρχει. Εδώ μπορείς να απολαύσεις ένα dry Martini ή ένα Bellini ή ένα Manhattan πριν από το βραδινό σου γεύμα και έπειτα να χαλαρώσεις υπό τους ήχους της έθνικ, Bossa nova, jazz, lounge αλλά και house μουσικής.

Sea Side Lounge Bar

Διεύθυνση: Παραλία Περιβόλου-Άγιος Γεώργιος

Τηλέφωνο: 2286082801

seaside-restaurant.gr
seaside-restaurant.gr
  • Santorini Wet Stories

Ενα κοσμοπολίτικο beach bar του νησιού, το οποίο τιμούν με την παρουσία τους κάθε χρόνο και επώνυμοι. Βρίσκεται σε μια από τις πρωταγωνιστικές θέσεις της παραλίας του Περιβόλου και είναι ιδανικό τόσο για χαλάρωση στην παραλία, όσο και για δυνατές στιγμές διασκέδασης, εξαιρετικά φάνκι πιάτα και φυσικά καλοκαιρινά κοκτέιλ που γίνονται ανάρπαστα. Δοκιμάστε Jelly Brain,Emma Star,Tangerine,Cucumber Cosmo,Ftous Elder Nest και θα μας θυμηθείτε.

Santorini Wet Stories

Διεύθυνση: Παραλία Περιβόλου, Σαντορίνη

Τηλέφωνο: 2286 082990

santoriniwetstories.wordpress.com
santoriniwetstories.wordpress.com