Τα burger του Ακη Πετρετζίκη δεν παίζονται! Δοκίμασέ τα όλα στο νέο του μαγαζί
BURGER AP

Τα burger του Ακη Πετρετζίκη δεν παίζονται! Δοκίμασέ τα όλα στο νέο του μαγαζί

Στην οδό Ελβετίας, στον αριθμό 16 στην Αγία Παρασκευή ένα ολοκαίνουργιο μαγαζί περιμένει τους λάτρεις των μπέργκερ για γαστρονομικά ταξίδια.

Στο τιμόνι του μαγαζιού ένα πρόσωπο που έχει δείξει τα διαπίστευτηριά του στο χώρο της ελληνικής γαστρονομίας, αμά τη εμφανίσει του.

Ο λόγος για τον Ακη Πετρετζίκη, τον πρώτο Ελληνα Master Chef που για μια ακόμα φορά έκανε μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση. Το νέο του μαγαζί στην Αγία Παρασκευή είναι γεγονός. Ενα γεγονός που έχει ήδη ενθουσιάσει το πιστό κοινό του που κάνει «viral» σε χρόνο dt κάθε δημιουργική του ιδέα. Και ο Ακης Πετρετζίκης φαίνεται ότι έχει πολλές.

Το Burger Ap της Αγίας Παρασκευής είναι ένας χώρος με industrial αισθητική και καθαρές διακοσμητικές γραμμές, με έμπνευση από την Αμερική. Τα εκρηκτικά signature burger του υπόσχονται απόλαυση από την πρώτη ματιά. Οι επιλογές, πολλά υποσχόμενες, με υλικά εκλεκτής ποιότητας. Αλλωστε ο Ακης Πετρετζίκης έχει δείξει ότι κύρια αρχή της φιλοσοφίας που διέπει τη μαγειρική του τέχνη είναι οι καλές πρώτες ύλες. Αυτές θα εξασφαλίσουν σε μεγάλο βαθμό την πλούσια γεύση των πιάτων του.

Ανοίγεις τον κατάλογο και η ο βαθμός δυσκολίας για το τι τελικά θα επιλέξεις ανεβαίνει όσο διαβάζεις τις επιλογές του μαγαζιού.

Ξεχωρίσαμε το Τagliata Burger με μοσχαρίσιο φιλέτο, bearnaise sauce, ντομάτα και iceberg, το Ηoisin Duck Burger με αφράτο ψωμί μαύρη μπύρας, τραγανή πάπια με hoisin sauce, κόλιανδρο, ντομάτα και iceberg, το BBQ pancetta burger με καραμελωμένη χοιρινή πανσέτα, bbq sauce, ντομάτα και iceberg και το Chicken burger με τραγανό φιλέτο κοτόπουλο με μείγμα 18 μπαχαρικών, ντομάτα, iceberg και curry mayo. Tα burgers μπορούν να συνοδευτούν με τα πιο ευφάνταστα side dishes: ψητο καλαμπόκι με beurre noisette, λάδι τρούφας και παρμεζάνα, τραγανά pappadums, onion rings και mix από τραγανές τηγανητές πατάτες. Μην αντισταθείς στο Falafel: το αφράτο φαλάφελ ρεβιθιού με sauce ταχίνι-γιαούρτι, σαλάτα coleslaw και σπιτικό ψωμί ζυμωμένο με μαύρη μπύρα.

Ο Ακης Πετρετζίκης έχει βάλει όλο του το μεράκι στο νέο του εγχείρημα και το μεράκι είναι η βάση της επιτυχίας σε οτιδήποτε καινούριο.

 

 

Eλβετίας 16, Αγία Παρασκευή