Shutterstock
Shutterstock
ΟUT OF FASHION

Εκτός μόδας: Αυτές είναι οι τάσεις που θα αποχαιρετήσουμε το 2018


To νέο έτος είναι πιο κοντά από ποτέ και θέλουμε να ξέρουμε όλα τα in & out της μόδας για το 2018.

Συγκεντρώσαμε 10 από τις τάσεις που φορέσαμε με μανία την χρονιά που φεύγει, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς θα απαρνηθούμε τους επόμενους μήνες στο όνομα της μόδας που τόσο αγαπάμε. Τα trends αναδύονται και εξαφανίζονται τόσο γρήγορα που σχεδόν δεν τα προλαβαίνουμε (χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητα κακό). Από την πασαρέλα στον δρόμο η απόσταση είναι μερικά Instagram κλικ μακριά και κάπως έτσι δημιουργούνται oι μεγαλύτερες street style τάσεις, αυτές δηλαδή που υιοθετεί ο πραγματικός κόσμος, η κάθε απλή γυναίκα εκεί έξω και μπορεί να εκφράσει την προσωπικότητα και το στυλ της.

Ποια είναι τα κομμάτια όμως που πρέπει να αποσύρουμε τουλάχιστον προσωρινά από την γκαρνταρόμπα μας μέχρι την επόμενη φορά που θα τα ξαναδούμε και θα έχουν ξανά μεγάλη (στιλιστική) αξία; Αυτή είναι η λίστα με όσα ΔΕΝ θα φορέσουμε το 2018.

Shutterstock
Shutterstock

Τα off shoulder τοπ

Οι ώμοι αποκαλύφτηκαν πολλές φορές την χρονιά που φεύγει, μέσα από φορέματα και τοπ. To 2018 είμαστε έτοιμες να αποχαιρετήσουμε την τάση που λατρέψαμε και φορέσαμε με πάθος. Τα κομμάτια με έξω τους ώμους αν και πολύ θηλυκά ήταν αρκετά δύσκολο να τα συγκρατήσεις στην θέση τους για ώρα.

Τα cold shoulder

Δηλαδή τα ρούχα με μικρά ανοίγματα στους ώμους. Η girly και χαριτωμένη λεπτομέρεια μας λέει αντίο την νέα χρονιά.

Τα τυχαία cut-outs

Φορέματα, τοπ, ολόσωμες φόρμες με ανοίγματα σε περίεργα σημεία, είναι μια τάση που χάνεται το 2018.

Οι denim σαλοπέτες

Όσο κι αν μας βολεύουν και μας εμπνέουν με τον 90s χαρακτήρα τους, πρέπει να τις αποσύρουμε προσωρινά από την ντουλάπα και να τις αποθηκεύσουμε σε ένα συρτάρι με τα υπόλοιπα κομμάτια που είναι out of fashion το 2018.

 

 

Τα άβολα τακούνια

Ευτυχώς τα πολύ ψηλά τακούνια με φιάπα είναι εντελώς εκτός μόδας. Λέμε ναι στα φλατ αλλά και τα κομψά kitten heels που κολακεύουν το γυναικείο πόδι.

Τα cropped top

Sorry girls αλλά τα κοντά μπλουζάκια είναι και επίσημα εκτός των τάσεων. Φέτος επιλέγουμε διαφορετικά σχέδια που κρύβουν την κοιλίτσα.

 

 

Το choker

Βελούδινο, δερμάτινο, με charms και πολύχρωμες πέτρες. Το φόρεσες με όλους τους τρόπους, τώρα όμως πρέπει να το αποχαιρετίσεις μέχρι την επόμενη φορά που θα επιστρέψει στο προσκήνιο.

Τα pom-poms

Τα παιχνιδιάρικα πομ-πον στόλισαν τσάντες παπούτσια και αξεσουάρ όμως η ζωή τους ανάμεσα στα trends τελειώνει το 2018.

Oι κορσέδες

Πρωταγωνίστησαν στο street style έκαναν όμως τον κύκλο τους και αναρωτιόμαστε αν θα ξαναδούμε κορσέδες φορεμένους σαν ζώνη.

 

 

Τα πολύ μακριά νύχια

Τα ψεύτικα και πολύ μακριά νύχια είναι υπερβολικά και συχνά κιτς. Ξεχάστε τα και επιλέξτε πιο φυσικό σχήμα και διακοσμητικές λεπτομέρειες σε μανικιούρ με λιγότερο μήκος