Shutterstock
Shutterstock
ZARA

Τα πιο hot κομμάτια από τα Zara για το 2018 -Θα γίνουν sold out από τις πρώτες μέρες


Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, κάνουμε μια τελευταία βόλτα στο αγαπημένο μας κατάστημα και ανακαλύπτουμε όλα όσα θα κάνουμε δικά μας το 2018.

Εκεί άλλωστε ξέρουμε πως μπορούμε να ανακαλύψουμε όλα τα νέα trends που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Γυρνώντας στους διαδρόμους, αλλά και ψάχνοντας στα εικονικά ράφια του σάιτ, βρίσκουμε κομμάτια ξεχωριστά που όλες θα θέλουν να κάνουν δικά τους την χρονιά που έρχεται και θα τα βλέπουμε παντού στο instagram feed μας, αν και αυτήν την στιγμή σίγουρα το Zara μας επιφυλάσσει κι άλλες καινούργιες τάσεις για να ντυθούμε όπως πάντα με κομψότητα και στιλ.

Όταν λοιπόν μιλάμε για τάσεις ξέρουμε πως θα τις βρούμε όλες εκεί. Εμείς επιλέξαμε ορισμένες που θέλουμε να υιοθετήσουμε asap με ρούχα και αξεσουάρ από το ισπανικό brand γρήγορης μόδας. H καλύτερη ευκαιρία για μια ανανέωση του στιλ και της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας. Φτερά, πολύχρωμες ρίγες, σκούρο denim και ιδιαίτερα ψηλοτάκουνα θα φέρουν φρέσκια ματιά στο στιλ σου και όχι απλά θα το αναβαθμίσουν, αλλά θα το απογειώσουν. Επιλέξαμε τα 6 κομμάτια που πιστεύουμε ότι θα γίνουν sold out σε όλα τα καταστήματα!

Shutterstock
Shutterstock

Το τοπ

Απόλυτα μοντέρνο, με εντυπωσιακό όγκο στα μανίκια, σε μαύρο χρώμα που ταιριάζει με όλα, μπορεί να δώσει ενδιαφέρον σε ένα απλό σύνολο με τζιν παντελόνι.

 

 

Το σκούρο denim

Κλέβει την παράσταση από το πιο ανοιχτόχρωμο τζιν και αποκτά λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Οι πολύχρωμες ρίγες

Οι ρίγες είναι τάση! Λατρέψαμε αυτό το φόρεμα από παγιέτες και θα το φορέσουμε ακόμα και σε μια casual εμφάνιση με ζιβάγκο ή πουκάμισο από μέσα για να γίνει statement.

Tα φτερά

Μια ιδιαίτερη διακοσμητική λεπτομέρεια που θα δούμε πολύ. Εμείς επιλέξαμε την πιο μίνιμαλ εκδοχή με ένα μαύρο, βραδινό τσαντάκι.

Τα ιδιαίτερα ψηλοτάκουνα

Τα παπούτσια στολίζονται με ότι μπορείς να φανταστείς. Αυτές οι γόμες με δαντέλα και V κόψιμο κολακεύουν το πόδι και είναι άκρως θηλυκές.

To εντυπωσιακό πανωφόρι

Ένα γούνινο πανωφόρι με κομψό σχέδιο θα σε κρατήσει ζεστή και πολύ στιλάτη τον χειμώνα.