Calzedonia
Calzedonia
ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΚΑΛΣΟΝ

Καλσόν με χρώμα: Oι πιο «ενήλικοι» και chic τρόποι να το φορέσεις


Έλα παραδέξου το. Σου έχει περάσει και εσένα από το μυαλό έστω για μια φορά να φορέσεις ένα έντονο χρωματιστό, opaque καλσόν.

 Όπως το σκέφτηκες έτσι και το ξέχασες και έδιωξες από το μυαλό την σκέψη, που συνδέθηκε αμέσως με περίεργα βλέμματα και ενδεχομένως κρυφά γέλια.

Η άποψη αυτή που επικρατεί είναι λάθος και τα χρωματιστά καλσόν ήταν ό,τι πιο hot ήδη από την δεκαετία των 60s. Μια από τις πιο κομψές στην ιστορία της μόδας.

Κάθε φορά που μπαίνεις σε καταστήματα με καλσόν μπαίνεις σε πειρασμό να πάρεις τελικά εκείνο το έντονο μοβ που είναι το αγαπημένο σου χρώμα, όμως δεν ξέρεις πώς να το φορέσεις και να φαίνεται κομψό και όχι, άσχημο, κιτς ή ακόμα και παιδικό. Από τότε που ο οίκος Balenciaga παρουσίασε στο σόου του καλσόν σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου κάποιες από τις πιο τολμηρές fashionista το υιοθέτησαν και έγινε τάση! Και το καλύτερο είναι πως κατάφεραν και μας ενθουσίασαν.

Είναι αλήθεια πως δυσκολευόμαστε να το ενσωματώσουμε στην γκαρνταρόμπα μας, όμως αν το συνδυάσεις έξυπνα και δώσεις προσοχή στις συμβουλές που ακολουθούν θα σε αναδείξει σε master του στιλ. Ναι! Μπορεί να δείξει κομψό, ενώ έχει από την φύση του extravagant χαρακτήρα.

Ένα χρωματιστό καλσόν δημιουργεί ποπ και χαρούμενη διάθεση ακόμα και στο πιο αυστηρό σύνολο με ταγέρ, ενώ παίζει με τις αντιθέσεις και κάνει το statement! Με φούστα ή μέσα από παντελόνι είναι πρωτότυπο και cool.

Εμείς θα του δώσουμε μια ευκαιρία! Μάθε κι εσύ πως να το φορέσεις και να είσαι ultra chic!

 

GETTY
GETTY

1 Neutral

Mε ένα κατά τα άλλα ουδέτερο σύνολο σε μαύρο ή λευκό, αλλά και οποιοδήποτε άλλο μονοχρωματικό σύνολο. Δοκίμασε να το βάλεις με μια πλισέ μίντι φούστα και ζιβάγκο στην ίδια απόχρωση. Στην συνέχεια ταίριαξε το καλσόν σου με πέδιλα ή γόβες στον ίδιο τόνο αλά Balenciaga.

 

 

2 Minimal

Εντάξτε το σε ένα μίνιμαλ outfit. To καλσόν σε φλούο, φωτεινό χρώμα κάνει αντίθεση με oversized ρούχα, όπως ένα μάξι πλεχτό φόρεμα. Με παλτό σε ανδρική γραμμή και oxfrord shoes μεταμορφώνεται, αποτινάσσει τον girly χαρακτήρα του και γίνεται σοφιστικέ.

 

 

3 Μέσα από το τζιν σας

Επιτρέψτε να αποκαλυφτεί μέσα αό το τζιν παντελόνι σας, ενώ και το παπούτσι σας είναι στο ίδιο χρώμα. Δεν χρειάζεται να σας φοβίζει αφού έτσι μοιάζει να φοράτε ένα ζευγάρι μποτάκια με χρώμα.

 

 

4 Μέσα από κοστούμι.

Το καρό κοστούμι είναι τάση , το ίδιο και τα χρωματιστά καλσόν. Φορέστε τα μαζί, με ψηλοτάκουνα πέδιλα αυτήν την φορά και κλέψτε τις εντυπώσεις!

5 Mix & Match

Επιλέξτε ένα καλσόν με έντονα, ιδιαίτερα prints και συνδύασε με διαφορετικά μοτίβα στο υπόλοιπο σύνολο. Φρόντισε μόνο όλα τα τυπώματα και σχέδια να κινούνται σε κοντινές, παρόμοιες αποχρώσεις.