Ugg
Ugg
ΜΠΟΤΕΣ ΑPRES SKI

Μπότες après ski -Πώς να τις φορέσεις και να είσαι κομψή τον χειμώνα


Tις έχεις φορέσει μέσα στον χειμώνα μέχρι τελικής πτώσεως.

Μέχρι που έφτασαν να αποχρωματιστούν ακόμα και να σκιστούν ή να τρυπήσουν. Οι μπότες τύπου Ugg λέγονται après ski και φτιάχτηκαν για αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να σε υπερασπιστούν στις πολικές θερμοκρασίες και να σε κρατήσουν ζεστή στα χιόνια. Εσύ βέβαια τις αγαπάς τόσο πολύ που τις φόρεσες και με ήλιο και βροχή για την άνεση που προσφέρουν στα πόδια σου, σε κάθε βήμα. H μαλακή και σούπερ ζεστή, sheepskin επένδυση εσωτερικά είναι που κάνει τις μπότες και μποτάκια αυτού του τύπου τόσο ιδιαίτερα και cozy.

Οι μπότες αυτές όμως εκτός από λάτρεις έχουν και φανατικούς εχθρούς (κοιτάζω αλλού και σφυρίζω τάχα αδιάφορα). Η αλήθεια είναι πως τα μαλακά αυτά παπούτσια φτιάχτηκαν για έναν συγκεκριμένο σκοπό και σίγουρα στο χιονοδρομικό δείχνουν πολύ chic, όμως στην καθημερινή ζωή, αν δεν φορεθούν σωστά, μπορούν κυριολεκτικά να σκοτώσουν την εμφάνιση σου.

Και επειδή δε θέλουμε στεναχωρημένες φατσούλες, σου λέμε πως ναι, υπάρχουν τρόποι να τις φορέσεις και στην πόλη, σε casual χειμωνιάτικα σύνολα με στιλ. Απόφυγε να τις φορέσεις τις ηλιόλουστες μέρες γιατί δείχνουν παράταιρες.

Στην αγορά μπορείς να βρεις πολλά ανανεωμένα σχέδια που ταιριάζουν τέλεια με cropped τζιν και δείχνουν περισσότερο πολυτελή.

Τα κορίτσια της μόδας ξέρουν πως να το κάνουν καλά και είναι αυτές ακριβώς που θα μας δώσουν έμπνευση για τα δικά μας outfits με μπότες après ski.

Δείτε τις ωραιότερες ιδέες για να αντιγράψετε!

Ugg
Ugg

1 Με frayed denim παντελόνι και μποτάκια που φτάνουν στον αστράγαλο το αποτέλεσμα είναι cool και χειμερινό.

 

 

2 Με ένα oversized πολύχρωμο πουλόβερ για μια απλή και στιλάτη εμφάνιση.

 

 

3 Mε skinny τζιν και πόντσο θα δημιουργήσει το απόλυτο winter outfit!

 

 

4 Συνδύασε τα χρώματα αρμονικά σε όλo το σύνολο, ώστε να πετύχεις μια ισορροπημένη και μίνιμαλ εμφάνιση.

 

 

5 Επίλεξε ένα μαύρο ζευγάρι που θα φορέσεις με μαύρο τζιν. Με αυτόν τον τρόπο θα αναδείξει τα μποτάκια σου σε «Ιt» item, ενώ και η σιλουέτα σου θα φαίνεται πιο ψηλόλιγνη.

 

 

6 Αυτές οι μπότες αγαπούν το καρό. Συνδύασε τις με καρό πουκάμισο ή ένα fluffy κασκόλ.

7 Αν σου αρέσει το girly στιλ δοκίμασε τις σε μια παστέλ απόχρωση.

8 Με total white. Nαι καλά διάβασες, στην κλασική camel απόχρωση τα μποτάκια είναι τέλεια με ένα ολόλευκο σύνολο.

 

9 Mε shearling coat, ιδανικά στο ίδιο χρώμα και το τζιν σου, είναι μια διαφορετική πρόταση.