Shutterstock
Shutterstock
CAMEL

Οι πιο chic τσάντες σε camel απόχρωση για να αναβαθμίσεις το look σου


Οι στόχοι για την νέα χρονιά είναι πολλοί και όλοι τους αξιοσημείωτοι.

Μπορείς να γραφτείς στο γυμναστήριο, να ξεκινήσεις ένα καινούργιο χόμπι ή να κάνεις οικονομία για να πας εκείνο το ταξίδι που ήθελες.

Μπορείς όμως να ξεκινήσεις την χρονιά με μια καινούργια, υπέρκομψη τσάντα που θα συνοδεύει τα σύνολα σου για πολύ καιρό και θα τονίζει σαν θαυμαστικό το στιλ σου. Ξέρω πως αυτή η ιδέα σου ακούγεται ιδιάιτερα δελεαστική. Είτε μπήκες μόλις στον πειρασμό είτε χρειαζόσουν έτσι κι αλλιώς μια νέα τσάντα που να είναι διαχρονική και στιλάτη αυτό το άρθρο γράφτηκε για εσένα.

Η τάση της σεζόν θέλει τις handbags και τα άλλα σχέδια να βάφονται στην πιο chic και κλασική απόχρωση που, όπως έχουμε ξαναπεί, έχει την μαγική ικανότητα να κάνει τα πάντα να μοιάζουν ακριβά και luxurious. To camel είναι ένα χρώμα που αποπνέει πολυτέλεια. Οι τσάντες της χρονιάς αναβαθμίζονται στην πιο σοφιστικέ εκδοχή τους και ολοκληρώνουν με μίνιμαλ στιλ κάθε εμφάνιση. Αλλάζουν τα χρώματα και όχι τόσο η δομή τους. Διακοσμούνται με χρυσές, μαύρες και neutral λεπτομέρειες και ταιριάζουν με τα πάντα. Μπορείς να συνδυάσεις την camel τσάντα σου με τα περισσότερα κομμάτια της ντουλάπας. Είναι πλέον έτοιμες να αντικαταστήσουν τις μαύρες totes. Μπορείς κι εσύ να υιοθετήσεις το trend με πιο οικονομικές επιλογές -αφού το camel θα κάνει την δουλειά του και την τσάντα σου να μοιάζει πανάκριβη- και να ανανεώσεις και την συνδρομή σου στο γυμναστήριο ή ότι άλλο σε ευχαριστεί. Εμείς βρήκαμε τις πιο κομψές τσάντες στην απόχρωση της καραμέλας, όποιο κι αν είναι το budget σου!

 

Max Mara
Max Mara