Stradivarius
Stradivarius
ΙΔΕΕΣ ΣΤΙΛ

Τι να φορέσεις τον Ιανουάριο -Οι πιο stylish ιδέες για να κάνεις μια εντυπωσιακή αρχή


Το ντύσιμο του πρώτου μήνα του 2018, είναι γεγονός πως μας δυσκολεύει λίγο.

Ο καιρός είναι κρύος και το πιο πιθανό είναι πως η θερμοκρασία θα πέσει κι άλλο, άρα αυτό που θέλεις είναι κάτι που θα σε κρατήσει ζεστή και στιλάτη. Επειδή όμως έχεις ήδη αρχίσει να βαριέσαι τα χειμερινά ρούχα, τα μάλλινα, τα καλσόν και το ντύσιμο με layers, χρειάζεσαι λίγη παραπάνω έμπνευση και ιδέες για να δημιουργήσεις, διαφορετικά, πρωτότυπα outfits, ένα για κάθε μέρα, για να είσαι τον νέο χρόνο πιο κομψή από ποτέ. Σίγουρα έχεις κι εσύ μια εικόνα για τις τάσεις, είτε τις ακολουθείς πιστά είτε όχι. Και όσο γεμάτη κι αν είναι η ντουλάπα σου -δεν πετάμε τίποτα- σίγουρα χρειάζεται κι αυτή ένα μικρό detox μετά τις γιορτές και ανανέωση με ένα ή δύο κομμάτια που θα την αναβαθμίσουν. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν χωρίς να ξεφύγεις από το budget, το οποίο, μετά τις γιορτές είναι έτσι κι αλλιώς περιορισμένο.

Σκέφτεστε αυτό που σκέφτομαι; Μικρά new entries εμπνευσμένα από τις τάσεις τις άνοιξης, για να φωτίσουν και να δώσουν χρώμα στο στιλ σου στα μέσα του χειμώνα.

Έντονες αποχρώσεις, πολλές ρίγες και κομψές προσθήκες δεν θα σας επιτρέψουν να βαρεθείτε ούτε στιγμή, ενώ θα ξεχάσετε το πρόβλημα «τι να φορέσω σήμερα» που αντιμετωπίζετε κάθε πρωί μπροστά από την ντουλάπα. Πειραματιστείτε με το καινούριο και το παλιό, κάντε ανατρεπτικούς συνδυασμούς και mix & match και σας εγγυόμαστε πως αυτός ο Ιανουάριος θα σας βρει να διασκεδάζετε με το στιλ σας περισσότερο από ποτέ!

Shutterstock
Shutterstock

1 To ροζ είναι hot

To απόλυτο χρώμα της άνοιξης, βάφει ζεστά πλεκτά και πανωφόρια , συνδυάζεται με sneakers και το αποτέλεσμα φρέσκο και πολύ cool.

 

2 Κίτρινο

To κίτρινο είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις. Προσθέστε μικρές κίτρινες πινελιές στο λουκ σας και θα εντυπωσιάσετε χωρίς αμφιβολία.

 

3 Πολύχρωμες ρίγες + βινύλ

Συνδυάστε ποπ, χαρούμενα χρώματα που σας φτιάχνουν την διάθεση με δυναμικά, glossy βινύλ κομμάτια και θα κλέψετε τις εντυπώσεις.

4 Αντικαταστήστε το σκουφάκι με καπέλο

Ιδανικά με έναν μπερέ ή baker boy hat, την λεγόμενη τραγιάσκα. Χαριτωμένη λεπτομέρεια με vintage αέρα και parisian chic αισθητική.

 

5 Puffer jacket + τζιν παντελόνι + εντυπωσιακά μποτάκια

Είναι το combo που μπορεί να απογειώσει το στιλ σου ενώ μένεις ζεστή ενάντια στο κρύο. Χρώματα, μεταλλικές λάμψεις και ιδιαίτερα prints είναι όλα αποδεκτά!

6 Η μονοχρωμία.

Ντύσου με την αγαπημένη σου απόχρωση από πάνω ως κάτω. Αν πάλι σου φαίνεται μονότονο δοκίμασε να το «σπάσεις. Με ένα έντονο αξεσουάρ.

 

7 Τα μεγάλα prints

Θα πρωταγωνιστήσουν την άνοιξη, οπότε ξεκίνα να τα φοράς. Δοκίμασε ένα κομμάτι με μεγάλα μοτίβα όπως ένα statement παλτό και ναι θα σε προσέξουν από πολύ μακριά, θα τους μείνεις όμως αξέχαστη.

 

 

8 Κοστούμι και deux pieces

Τα κοστούμια με παντελόνι και τα σετ με φούστα και τοπ είναι ιδανικά για αυτόν τον μήνα όταν δεν ξέρεις τι να βάλεις. Συνδύασε με φλατ ή ψηλοτάκουνα μποτάκια για να είσαι κομψή αλλά ταυτόχρονα άνετη.

9 Chilli κόκκινο + Λεβάντα

Συνδυάστε θερμό κόκκινο με λεβάντα, το χρώμα της χρονιάς (σύμφωνα με την Pantone) και θα αποσπάσετε τον θαυμασμό με το ευφάνταστο και sophisticated χρωματικό πείραμα.

 

 

10 Mίντι φούστα + πλεχτό + μποτάκια

Η εξίσωση του στιλ, βγάζει μόνο ένα αποτέλεσμα. Το πιο κομψό και θηλυκό σύνολο, ιδανικό για κάθε μέρα του μήνα.