Shutterstock
Shutterstock
DOUBLE COAT

Double coat trend -Μάθε πώς να κάνεις layering με δύο πανωφόρια και βγες στο κρύο με στιλ


Το layering είναι μια τάση που αγαπάμε. Ειδικά όταν έξω κάνει κρύο και όσα ρούχα κι αν φορέσεις δεν μπορείς με τίποτα να ζεσταθείς.

Το νέο trend που έρχεται να απαντήσει με στιλ στις χαμηλές θερμοκρασίες, δεν είναι καν trend λοιπόν αλλά ο καλύτερος τρόπος να παραμείνεις ζεστή.

Το αποκαλούν double coat trend και είναι αυτό ακριβώς. Συνδύασε δύο πανωφόρια σε ένα λουκ και εντυπωσίασε. Οι fashionistas σε όλο τον το έχουν ήδη δοκιμάσει και μας δείχνουν τον τρόπο να το πετύχουμε κι εμείς. Περνώντας το layering σε άλλο επίπεδο φορώντας το ένα παλτό πάνω από το άλλο. Είναι πολύ απλό και δεν χρειάζεται να το φοβάσαι ούτε όμως και να το υποτιμάς!

Οι πιο σκληροί και παγεροί μήνες είναι μπροστά μας. Το μυστικό λοιπόν είναι να επενδύσεις σε δύο καλά πανωφόρια. Αυτό που θα φορέσεις από μέσα καλό είναι να είναι πιο λεπτό. Τα χρώματα πρέπει να δένουν αρμονικά μεταξύ τους αλλά και με το υπόλοιπο outfit, όπως και οι υφές. Επιτρέπεται να πάιξεις με διαφορετικά μήκη και υφάσματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η εξωτερική στρώση θα καλύπτει την εσωτερική. Αυτή είναι άλλωστε η ουσία του layering.

Μπορείς π.χ. να φορέσεις από μέσα ένα μαύρο δερμάτινο jacket και από πάνω ένα εντυπωσιακό γούνινο πανωφόρι ακόμα και σε έντονο χρώμα. Ακόμα ένα puffer μπουφάν είναι ιδανικό επάνω layer και πολύ κομψή επιλογή για double coat σύνολα. Ναι κι όμως δύο παλτά μαζί μπορούν να είναι chic.

Δεν το λέμε εμείς. Τα κορίτσια της μόδας το αποδεικνύουν στα ωραιότερα, χειμερινά street style λουκ που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Πάρε ιδέες από εκείνες και τόλμησε το!