Shutterstock
Shutterstock
LOOK ΓΙΑ ΣΚΙ

Ετοιμάζεσαι για σκι; Iδέες για look που θα σε κρατήσουν ζεστή και κομψή


Αυτό το Σαββατοκύριακο κανόνισε εκδρομή για σκι.

Αν ετοιμάζεσαι για εκδρομή στο βουνό, και ανυπομονείς για το πλούσιo και αφράτο χιόνι, αν είσαι από εκείνες που αγαπούν το σκι (είτε ξέρεις φιγούρες είτε όχι) είμαστε εδώ για σένα, οι προσωπικοί σου στυλίστες για να σου βρούμε τα κατάλληλα ski outfits.

To να φτιάχνεις βαλίτσα για το χιονοδρομικό μπορεί να είναι δύσκολο και περίπλοκο, ειδικά αν είναι η πρώτη σου φορά και λέξεις όπως μπατόν ή σλάλομ σου είναι εντελώς άγνωστες.

Το κυριότερο και πιο προφανές είναι τα ρούχα που θα πάρεις μαζί σου στο ski trip να μπορούν να σε κρατήσουν ζεστή. Πρώτα, λοιπόν, πρέπει να σκεφτείς πρακτικά αφού σε κανέναν δεν αρέσει να τουρτουρίζει όλη την ημέρα.

Η ζέστη και η άνεση, όμως, δεν πρέπει να μπαίνουν εμπόδιο ούτε να λειτουργούν ανασταλτικά στη κομψότητα και στο στιλ σου. Αυτό που θες είναι κομμάτια που έχουν κάτι διαφορετικό και μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και σε ακραίες συνθήκες όπως το χιόνι και οι χαμηλές θερμοκρασίες.

Ακόμα, μάθε τι πρέπει να αποφύγεις για να μην δείχνεις υπερβολική. Όλα τα απαραίτητα, τα dos αλλά και dont’s από τις πιο γνωστές fashion influencers που αγαπούν τα αθλήματα και παιχνίδια στο χιόνι και φυσικά μας δίνουν έμπνευση για τις δικές μας χειμερινές αποδράσεις στο χιόνι.

Εκείνες είναι ειδικές σε αυτό και φυσικά θα πάρουμε μαθήματα από τα εντυπωσιακά ski σύνολα τους.

Αυτά είναι τα μυστικά τους για στιλ ακόμα και πάνω σε πέδιλα του σκι!

 

 

1 Αποφύγετε τα υπερβολικά, skiwear κομμάτια

H fashionista μπορεί να επέλεξε μαύρο, glossy παντελόνι από PVC, εσύ, όμως, προτίμησε ένα μαύρο παντελόνι του σκι και συνδύασέ το με ένα απλό και ζεστό τοπ σε έντονη απόχρωση. Στην συνέχεια, άσε τα ιδιαίτερα εντυπωσιακά αξεσουάρ να «μιλήσουν».

 

 

2 Διασκέδασε φορώντας μπότες apres ski

Μπορεί να μη σου αρέσουν τα ρούχα του σκι και να μην θες να ξοδέψεις πολλά χρήματα σε αυτά, όμως, είναι σίγουρα η καλύτερη ευκαιρία να φορέσεις τις μπότες τύπου ugg που πάντα ήθελες και μπορούν να σε κρατήσουν ζεστή και stylish μετά την αγαπημένη σου δραστηριότητα.

 

 

3 Αξεσουάρ με χρώμα

Σκουφάκια κασκόλ, γάντια και γυαλιά με χρώμα θα σου φτιάξουν ακόμα περισσότερο την διάθεση.

4 Δημιουργήστε μια βάση

H βάση σου θα αποτελείται από ένα ζεστό τοπ από μαλλί ή πολυεστέρα και ένα παντελόνι που σε κρατάει στεγνή και ζεστή. Πάρε μαζί σου δύο τέτοιες αλλαξιές,πάνω από τις οποίες θα κάνεις layering με άλλα κομμάτια.

 

 

 

5 Υιοθέτησε μονοχρωματικά looks

Ξέρω, μπαίνεις σε πειρασμό να φορέσεις ότι πιο sporty και μοντέρνο, γιατί φαίνεται απίστευτα cool στα περιοδικά. Η μονοχρωμία, όμως, είναι το κάτι άλλο. Δεν υπάρχει πιο chic επιλογή.

 

 

6 Μην υποτιμάς το κρύο

Πάρε μαζί σου όσα περισσότερα layers μπορείς ειδικά αν είσαι αρχάρια. Ναι κι όμως σαν αρχάρια χρησιμοποιείς περισσότερη ενέργεια και είσαι πιο ευάλωτη στο κρύο. Κασμιρένια και μάλλινα πουλόβερ που έχεις στην ντουλάπα σου θα σου χρειαστούν.

7 Μπότες με λαστιχένια σόλα

Μην χαραμίσεις τις καλές δερμάτινες μπότες σου στο χιόνι. Αντίθετα, επένδυσε σε ένα ζευγάρι all weather μπότες με σόλα από λάστιχο.

8 Το puffer jacket

Το jacket της χρονιάς είναι το φουσκωτό, ζεστό μπουφάν με χρώμα σαν αυτό του οίκου Balenciaga. Ιδανικό για το χιόνι, μην επιχειρήσεις, όμως, να το φορέσεις με έξω τους ώμους όπως το μοντέλο στην πασαρέλα ειδικά αν είσαι καινούργια στο σκι. Kαι φυσικά ποτέ μην σκεφτείς να βάλει τακούνια.

 

 

9 Το κρυφό layer

Φόρεσε από μέσα ενα ειδικό τζάκετ ενάντια στο κρύο. Θα σε κρατήσει προστατευμένη και έτσι θα μπορέσεις να αναδείξεις πιο εύκολα το στιλ σου.