Shutterstock
Shutterstock
ZARA

Τι δεν θα μπορείς να κάνεις στα καταστήματα Zara από το 2018


Τα καταστήματα Zara έχουν γίνει για τις περισσότερες γυναίκες η ιδανική επιλογή για ένα οικονομικό αλλά και φινετσάτο ντύσιμο.

Δεν είναι μόνο οι προσιτές τιμές τους, αλλά και το υπέροχο στιλ τους που κάνει πολλές γυναίκες να ψωνίζουν από τo αγαπημένο ισπανικό brand όχι μόνο για τις ίδιες, αλλά και για τα παιδιά τους. 

Εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο τα επισκέπτονται και ψωνίζουν από εκεί όχι μόνο βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους, αλλά και ρούχα για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις. 

Με την έλευση του νέου έτους, τα καταστήματα Ζara στην Ελλάδα άλλαξαν πολιτική και πλέον όσοι επιθυμούν να αγοράσουν κάποιον προϊόν χάνουν ένα «προνόμιο». 

Πιο συγκεκριμένα, από 1/1/2018 στα καταστήματα Zara δεν θα μπορεί να κάνει κάποιος κράτηση σε ένα ρούχο που τον ενδιαφέρει.

Μέχρι πρότινος ο πελάτης είχε δικαίωμα να το κρατήσει στο όνομά του για 24 ώρες, αλλά αυτό δεν ισχύει πια.

Επομένως αν τύχει και πας στα Zara και πετύχεις κάτι που σου αρέσει έχεις τρεις επιλογές. Είτε να το αγοράσεις εκείνη τη στιγμή από το κατάστημα, είτε να το παραγγείλεις online, είτε να το αφήσεις και αν είσαι τυχερή να το βρεις την επόμενη φορά. 

Εμείς πάντως σου προτείνουμε το παρακάτω φόρεμα που είναι σε έκπτωση και θα σε κάνει να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Οπως βλεπεις μπορείς να το συνδυάσεις άνετα με το τζιν σου.

Ζara κρουαζέ φόρεμα με πούλιες, αξίας 35,99 ευρώ (από 59,95)

Διαβάστε επίσης: Οι «εθισμένες» στα Zara έφτιαξαν λογαριασμό στο Instagram -Δες ατελείωτους συνδυασμούς

Η βασίλισσα Λετίθια φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα Ζara που κοστίζει μόλις 78 ευρώ