Cura Naturale -Tα Ελληνικά, υψηλής ποιότητας καλλυντικά που πρέπει να γνωρίσεις | 0 bovary.gr
Cura Naturale -Tα Ελληνικά, υψηλής ποιότητας καλλυντικά που πρέπει να γνωρίσεις | 0 bovary.gr
CURA NATURALE

Cura Naturale -Tα Ελληνικά, υψηλής ποιότητας καλλυντικά που πρέπει να γνωρίσεις


Ελληνικά, χειροποίητα, απολυτά φυσικά και σε πολύ προσιτές τιμές τα Cura Naturale είναι τα καλλυντικά που λείπουν από το νεσεσέρ σου.

Τα απόλυτα αγνά καλλυντικά ελληνικής παραγωγής, Cura Naturale είναι υψηλής ποιότητας, καθώς η σύνθεση τους βασίζεται σε φυτικά εκχυλίσματα σπάνιων και πολυδύναμων φυτών, αιθέρια έλαια υψηλής καθαρότητας, ενεργά συστατικά που η φύση μας παρέχει απλόχερα.
Οι κρέμες και οι οροί της εταιρίας είναι όλα δερματολογικά ελεγμένα, ενώ δεν περιέχουν έκδοχα, χρωστικές, parabens, minerals και άλλα χημικά πρόσθετα επιβλαβή για την υγεία.
Ανάμεσα στις υψηλές αρχές και αξίες του νέου brand καλλυντικών είναι πως ποτέ δεν πρέπει δεν γίνονται δοκιμές και πειράματα σε ζώα.
Χάρη στην αποτελεσματική τους δράση, τα καλλυντικά ικανοποιούν τις ανάγκες των σύγχρονων γυναικών, αλλά και ανδρών προσφέροντας λάμψη, τόνωση και ανανέωση στην επιδερμίδα. Από την άλλη αποτελούν μία οικονομική εναλλακτική πρόταση που κάνει την περιποίηση και καθημερινή φροντίδα προσβάσιμη σε όλους. Ανεξάρτητα από το budget, κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να προσέχει τον εαυτό της και να φροντίζει για την υγεία της επιδερμίδας του προσώπου της σε κάθε ηλικία.

Τα καλλυντικά Cura Naturale δίνουν την δύναμη σε κάθε γυναίκα να το πετύχει

Πρόκειται για ένα concept που ξεκίνησαν δύο απόφοιτες του τμήματος χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η Βασιλική και Μαρία Κωστάκη. Η έντονη ερευνητική διάθεση και η αγάπη για τα χειροποίητα προϊόντα οδήγησαν στη δημιουργία φυσικών παρασκευασμάτων ομορφιάς από αγνά υλικά, με αμέτρητες ιδιότητες, ώστε η περιποίηση και η ομορφιά να μην αποτελούν πολυτέλεια για λίγους. Μέσα από αυτήν οι δύο γυναίκες επιστήμονες κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο τους και να χαρίσουν στις Ελληνίδες, φυσικά καλλυντικά που μπορούν να εμπιστεύονται άφοβα.

Ανάμεσα στα πολλά διαφορετικά προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα και τις στοχευμένες σειρές με λατινικές ονομασίες, ξεχωρίσαμε δύο κρέμες, τις οποίες αξίζει να προσέξετε. Εμείς τις δοκιμάσαμε και μείναμε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένες, μάλλον εντυπωσιασμένες.

Η Segreto Premium: Πρόκειται για μια κρέμα προσώπου, με aloe vera gel. Πολύ δροσερή, με λεπτή υφή που απορροφάται εύκολα και δεν βαραίνει την επιδερμίδα. Ενυδατώνει άμεσα το πρόσωπο και το «ξεδιψάει». Η Segreto Premium περιέχει ισχυρούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες, με κυρίαρχο το συνένζυμο Q10, το οποίο υπάρχει στον ανθρώπινο οργανισμό, μια ουσία που βοηθά στην αύξηση παραγωγής κολλάγόνου και ελαστίνης, πρωτεΐνες απαραίτητες για σφιχτό και νεανικό δέρμα. Το προιόν καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες , μειώνει γραμμές και ρυτίδες και βοηθά στην ανάπλαση των κυττάρων.

Επιπλέον τα αιθέρια έλαια γιασεμιού, υλάνγκ- υλάνγκ και πορτοκαλιού, γνωστά για την αντιγηραντική τους δράση, προσδίδουν ένα απαλό και διακριτικό άρωμα.

Πως λειτουργεί;

Εφαρμόζεται σε πρόσωπο και λαιμό, πρωί ή και βράδυ, με ολιγόλεπτο μασάζ. Συσφίγγει η επιδερμίδα στα σημεία που το έχουμε περισσότερο ανάγκη. Η λάμψη στο πρόσωπο είναι άμεσα ορατή, ενώ είναι ιδανικό υπέροχο primer, για το μακιγιάζ σας. To make up σας διατηρείται φρέσκο κ αναλλοίωτο για πολλές πολλές ώρες ενώ το πρόσωπο σας είναι προστατευμένο.

Από την άλλη το body butter που λατρέψαμε λέγεται Impresa.

To προϊόν για το σώμα έχει βουτυρένια υφή, που δεν μοιάζει ούτε με κοινές κρέμες σώματος αλλά ούτε με κεραλοιφές και απλώνεται εύκολα σε όλο το σώμα. Η ιδιαίτερη σύνθεση του, το καθιστά πολύ θρεπτικό και ενυδατικό.  Περιέχει βούτυρο καριτέ το γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες στην επιδερμίδα συστατικό.

Εμπλουτισμένο με βούτυρο καρύδας και μελισσοκέρι που επαναφέρουν και «κλειδώνουν» την χαμένη υγρασία του δέρματος, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες η επιδερμίδα να γίνεται πιο ελαστική και σφριγηλή. Tα αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών όπως το περγαμόντο και το γκρέιπφρουτ, αναδιαμορφώνουν την επιδερμίδα με την συσφικτική και λευκαντική δράση τους.

Μια κρέμα απαραίτητη για την μείωση των ραγάδων και δυσχρωμιών αλλά και σε κάθε άλλη ανάγκη της επιδερμίδας του σώματος. Κατά την εγκυμοσύνη, μετά από έκθεση στον ήλιο ως aftersun, μετά την απώλεια βάρους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για πιο απαλές φτέρνες!

Για όλους αυτούς τους λόγους αλλά και για την 100% φυσική του σύνθεση, τα χειροποίητα καλλυντικά Cura Naturale, ελληνικής παραγωγής, μας ενθουσίασαν και τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Εκτός από πολλαπλά οφέλη στην επιδερμίδα έρχονται σε προσιτές τιμές για να μπορεί κάθε γυναίκα να τα αποκτήσει και να τα εντάξει στην beauty ρουτίνα της. Θα τα βρείτε online και σε επιλεγμένα φαρμακεία.