Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
COMBAT BOOTS

Τα αρβυλάκια που φορούν συνέχεια η Τζίτζι και η Μπέλα Χαντίντ είναι τα must του χειμώνα


Το έχουμε πει πολλές φορές και πιστεύω ότι πλέον το έχεις εμπεδώσει: αν υπάρχει ένα παπούτσι απολύτως απαραίτητο τον χειμώνα, αυτό είναι ένα άνετο και στιλάτο μποτάκι.

Tο χειμώνα χρειαζόμαστε ένα ζευγάρι άνετα και στιλατα, φλατ μποτάκια που να ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα μας.

Ένα μποτάκι που μπορείς να φορέσεις και να κάνεις χιλιόμετρα με αυτό.

Ενα μποτάκι νεανικό και ταυτόχρονα κομψό.

Το πρώτο ζευγάρι μποτάκια που μας έρχεται στο μυαλό είναι τα combat boots ή αλλιώς τα αρβυλάκια. Με την τρακτερωτή σόλα ή ακόμα και την πλατφόρμα, που είναι από τις πιο μεγάλες τάσεις στα φλατ παπούτσια (προσωπικά δεν μου αρέσει αλλά αρέσει σε πολλές από εσάς). Αποπνέουν φοβερό δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

Πολλοί νομίζουν ότι ο aggressive και στρατιωτικός χαρακτήρας τους ταιριάζει μόνο σε rock και punk σύνολα και γυναίκες με πιο wild στιλ, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Τα αρβυλάκια συνδυάζονται εύκολα με διαφορετικά στιλ και ρούχα αντίθετης αισθητικής, ακόμα και με ρομαντικά φορέματα από τούλι και κάνουν μια girly και χαριτωμένη εμφάνιση statement με μια κίνηση.

Μπορείς, όμως, πάντα να τα εντάξεις σε μίνιμαλ σύνολα με skinny τζιν ή μίνι φούστες. Για επιπλέον έμπνευση δεν χρειάζεται να πας πολύ μακριά.

Δύο από τα πιο μεγάλα ονόματα της μόδας αυτή τη στιγμή είναι οι αδερφές Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ.

Tα τοπ μόντελ τα επιλέγουν πολύ συχνά για τις street style εμφανίσεις τους και όπως πάντα εντυπωσιάζουν με τα πρωτότυπα outfit που δημιουργούν.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που «κλέβει» η μία τα μποτάκια της άλλης!

Αν σου αρέσουν κι εσένα και έψαχνες ένα ζευγάρι για να περάσεις τον χειμώνα εμείς σου βρηκάμε τα καλύτερα.

Μην το σκέφτεσαι αλλο, τόλμησε τα!

Splashnews
Splashnews