CHANEL
CHANEL
@CHANEL.BEAUTY

@Chanel.Beauty: Ο νέος λογαριασμός του οίκου Channel στο Instagram είναι αφιερωμένος στην ομορφιά


Ο κορυφαίος οίκος μόδας παρουσιάζει τον νέο λογαριασμό του στο Ιnstagram @chanel.beauty.

Πρόκειται για μία πλατφόρμα έκφρασης που επιτρέπει στο brand να μοιραστεί την δική του, ξεχωριστή αίσθηση της ομορφιάς και του make up σε καθημερινή βάση, με έμφαση στη μοναδικότητα των προϊόντων, τις καινοτομίες και τη δημιουργικότητά CHANEL.

Ως CHANEL Global Creative Makeup and Color Designer, η Lucia Pica θα χρησιμοποιήσει επίσης αυτό το εργαλείο για να μεταφέρει το μοναδικό της όραμα, πρωτότυπες εμπνεύσεις και απόψεις.

Η κουλτούρα CHANEL αποτυπώνεται και εκφράζεται ιδανικά σε αυτό το instagram account, όπως και οι εκδηλώσεις του οίκου και οι αντιδράσεις στα νέα και τις τάσεις της ομορφιάς.

Το περιεχόμενο σε αυτήν την πλατφόρμα έχει ένα μόνο στόχο: να βοηθήσει τις γυναίκες να δημιουργούν και ταυτόχρονα να καλλιεργούν τη διαφορετικότητα τους.

Η στάση που υιοθετεί ο signature λογαριασμός είναι το Create Yourself, δηλαδή δημιούργησε τον εαυτό σου.

Δημιουργήστε λοιπόν τον εαυτό σας, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος και φαντασία.

CHANEL
CHANEL

Πως θα το πετύχετε;

Με αυτό το νέο ζωντανό, συναρπαστικό και απαραίτητο μέσο έκφρασης, του οίκου CHANEL.

Με το νέο αυτό προφίλ που εξυμνεί την ομορφιά και την διαφορετικότητα, ο διάσημος οίκος ενισχύει την παρουσία και την επιρροή του στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς και τη σχέση του με όσους και όσες αγαπούν την ομορφιά.

Χρησιμοποιήστε τον σαν εργαλείο για καθημερινή έμπνευση για το μακιγιάζ σας. Για να μαθαίνετε πρώτες όλες τις τάσεις, για να ανακαλύψετε τις πιο έξυπνες και χρήσιμες συμβουλές και tip ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας και να ξεχωρίσετε. Εκεί θα συμμετέχετε στις πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις με πρωταγωνιστή το εκρηκτικό χρώμα και θα βρείτε τα πιο cult προϊόντα με την υπογραφή CHANEL.

Κάντε follow και μυηθείτε σε μια νέα απολαυστική και πολύχρωμη εμπειρία ομορφιάς CHANEL.

@chanel.beauty