ΒURBERRY

Τσάντα ιππασίας, δέρμα, καρό, μεγάλοι κρίκοι -Είναι Burberry και είναι η νέα it bag


Η νέα συλλογή του οίκου Burberry για το Φθινόπωρο του 2016 έφερε και πάλι επανάσταση στη βιομηχανία της μόδας μιας και μετά το λανσάρισμά της στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, είναι διαθέσιμη στα καταστήματα!

 Οι «πιστοί» των δημιουργιών του οίκου έχουν άλλο ένα λόγο να «πανηγυρίζουν». Μετά το «Burberry’s Rucksack» ένα backpack που αγαπήθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και έγινε φετίχ εκπροσώπων της διεθνούς σόουμπιζ – τo Burberry’s Rucksack είναι σακίδιο από τεχνολογικό νάυλον, που διαθέτει και μονόγραμμα- η νέα it bag του οίκου έρχεται να κεντρίσει τις εντυπώσεις. Και το όνομα αυτής... «Τhe Bridle Bag»!

Ο οίκος Burberry πήρε την έμπνευσή του για την δημιουργία της τσάντας από την ιππασία. H τσάντα μπορεί να κρατηθεί και από τα δύο φύλα και φαίνεται ότι ήδη έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον. Ένα κλασικό αξεσουάρ καθημερινότητας που όμως προσδίδει φινέτσα στην κάθε σας εμφάνιση, είναι εύχρηστη και βέβαια φέρει την σχεδιαστική σφραγίδα του οίκου που ξεχωρίζει.

H «Βridle Bag» μπορεί να υποστηρίξει κάθε all day εμφάνιση που δεν θέλει να περνά απαρατήρητη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη νέα collection του οίκου, η μποέμικη πλευρά της γυναίκας είναι εκείνη που «πρωτοστατεί». Γήινες αποχρώσεις, prints με ζωγραφιές, φουλάρια, μεταξωτά φορέματα, διαντελένιες διαφάνειες είναι μερικά από τα στοιχεία που «στήνουν» το χορό του στιλ που πρεσβεύει ο οίκος την φετινή σεζόν. Πέρα όμως από τα ρούχα του, και οι τσάντες του είναι εκείνες που αποτελούν ξεχωριστό κεφάλαιο στις μητροπόλεις της μόδας.