GETTY
GETTY
17|01|2018 10:06
SHARE
ΑRIANE LABED

Ariane Labed: H σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Chloé


Η σύζυγος του επιτυχημένου Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου, η Ariane Labed είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος της Chloé, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2018.

Η ηθοποιός θα αποτελέσει τη νέα, μοντέρνα ενσάρκωση της γυναίκας Chloé.

Ήρθα η ώρα να την γνωρίσεις καλύτερα.

Η πανέμορφη, γαλλική καταγωγής ηθοποιός Ariane Labed γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Με σπουδές πάνω στην τέχνη, τον χορό και το θέατρο, η παιδεία της είναι αδιαμφισβήτητη.

Η Ariane έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία Attenberg, ένα δράμα με σκηνοθέτη το σύζυγο της. Για την ίδια ταινία βραβεύτηκε ως καλύτερη ηθοποιός στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας το 2010.

Η Ariane πρωταγωνίστησε σε σειρά γαλλικών και διεθνών παραγωγών όπως Before Midnight, Fidelio, l’odyssée d’Alice, Assassin’s Creed (σε σκηνοθεσία του Justin Kurzel και με συμπρωταγωνιστές τους Marion Cotillard και Michael Fassbender) και πιο πρόσφατα στην ταινία The Lobster του Γιώργου Λάνθιμου, με την οποία κέρδισε το Jury Prize στο Φεστιβάλ των Καννών το 2015.

Στην συνέχεια ετοιμάζει δύο ταινίες όπου θα πάρει μέρος το Mary Magdalene, μαζί με τους Rooney Mara και Joaquin Phoenix και το Souvenir:Part 1, με πρωταγωνιστή τον γοητευτικό Robert Pattinson.

GETTY
GETTY

Η ομορφιά της, η κομψότητα, η εκλεπτυσμένη και ευγενική παρουσία της είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους ο διάσημος οίκος Chloé τη επέλεξε ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας για το νέο του άρωμα.

To αρχαιοελληνικό πρόσωπο με όμορφες γωνίες και το σίγουρο βλέμμα της είναι από τα χαρακτηριστικά της εμφάνισης της που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο Geoffroy de la Bourdonnaye, chief executive officer της Chloé, δήλωσε: «Η Ariane συνδυάζει διαφορετικές κουλτούρες και επιδεικνύει πολλά ταλέντα. Απολαμβάνει να δοκιμάζει νέα μονοπάτια και να ανακαλύπτει τον κόσμο».

Ο οίκος Chloé έψαχνε μία γυναίκα σαν κι αυτήν. Δυναμική περιπετειώδης, ατίθαση, μα με αστείρευτο ταλέντο. Η γυναίκα του οίκου Chloe μπορεί να καταφέρει ότι βάλει στόχο και να πετύχει. Όπως δήλωσε και η ίδια η ηθοποιός

«Η γυναίκα που απεικονίζεται στη νέα αυτή καμπάνια είναι ατίθαση, ισχυρή και περιπετειώδης. Κατακτά τον κόσμο και την ομορφιά του και είναι ανήσυχη για όλα όσα έχει να προσφέρει. Υπό αυτή την έννοια, αποτελεί ξεχωριστή έμπνευση για εμένα».

Ανυπομονούμε να την θαυμάσουμε στην νέα καμπάνια και να μας μεταδώσει τη αίσθηση και το άρωμα του κορυφαίου Γαλλικού οίκου.

Getty
Getty