Η πρώτη σειρά ανδρικής περιποίησης του David Beckham είναι γεγονός -Ανακάλυψε την House 99! | 0 bovary.gr
Η πρώτη σειρά ανδρικής περιποίησης του David Beckham είναι γεγονός -Ανακάλυψε την House 99! | 0 bovary.gr
17|01|2018 09:48
SHARE
HOUSE 99

Η πρώτη σειρά ανδρικής περιποίησης του David Beckham είναι γεγονός -Ανακάλυψε την House 99!


«Είμαι ενθουσιασμένος που σας παρουσιάζω τη νέα μου μάρκα προϊόντων grooming, τη House 99».

«Για μένα, το grooming δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνισή σου, αλλά και με το πώς αισθάνεσαι. Το ζητούμενο είναι να αισθάνεσαι άνετα, να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα και να διαμορφώνεις το επόμενο look σου.

Κανένας δεν χρειάζεται άδεια, για να φροντίσει το στυλ και την εμφάνισή του. Εσύ αποφασίζεις αν θα αλλάξεις το στυλ των μαλλιών σου ή θα αφήσεις μούσι.

Η σειρά House 99 σε βοηθά να κάνεις ακριβώς αυτό. Δημιούργησα τη House 99, για να προσφέρω στους ανθρώπους έμπνευση, καθώς και τα κατάλληλα προϊόντα, για να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο και να αισθανθούν απόλυτα άνετα με αυτό.

Όλοι μπορούν να πειραματιστούν και να βρουν αυτό που τους ταιριάζει. Κάθε φορά που πηγαίνω στον κουρέα μου, περιμένει ότι θα του ζητήσω κάτι καινούργιο. Αυτό το στοιχείο της έκπληξης μου αρέσει να το διατηρώ και στο σπίτι. 

Γιατί House 99;

«Επέλεξα τη λέξη House γιατί ο στόχος μου είναι να δημιουργήσω μια κοινότητα χωρίς αποκλεισμούς γύρω από τη μάρκα. Και το ‘99 γιατί ήταν σημαντική χρονιά για μένα.

Άλλαξαν πολλά στη ζωή μου εκείνη τη χρονιά. Παντρεύτηκα, η Manchester United πήρε το treble και γεννήθηκε ο Brooklyn, ο μεγαλύτερος γιος μου».

«Πραγματοποιήσαμε πολλή έρευνα, για να δημιουργήσουμε ποιοτικά προϊόντα που σας βοηθούν να επιτύχετε το look που θέλετε. Αφιερώσαμε μήνες δοκιμάζοντας συνθέσεις στα εργαστήρια και σε συνεργασία με κουρείς, επιλέγοντας τα ιδανικά συστατικά, τελειοποιώντας το λογότυπο, τη συσκευασία ή ακόμα και τα ονόματα των προϊόντων της μάρκας.

Μου αρέσει να αλλάζω και ξέρω ότι αυτό αρέσει και σε άλλους άνδρες. Η House 99 δημιουργήθηκε, για να υποστηρίζει τους άνδρες και να τους δίνει τα εργαλεία που χρειάζονται, ώστε να δημιουργούν οποιοδήποτε look θέλουν.

Για να αισθάνονται αυτοπεποίθηση στη ζωή τους».

Η ιστορία πίσω από το brand

Το 2018, ο άνδρας που είχε πάντα το δικό του ξεχωριστό styling δημιουργεί τη δική του μάρκα προϊόντων grooming. Ανοικτή στους πειραματισμούς, η τέχνη του grooming από τον David Beckham συναντά την κληρονομιά των ειδικών του

κουρείου.

Ο άνδρας που έχει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον πλανήτη μεγάλωσε παίζοντας με την εικόνα του. Είτε λόγω της ανατροφής του από την κομμώτρια μητέρα του είτε λόγω της φιλοδοξίας του να ξεχωρίζει από τους άλλους, ο David

Beckham ξεκίνησε ως ένας Λονδρέζος ποδοσφαιριστής που μας έκανε να θεωρούμε φυσιολογικό το ότι ένας άνδρας αλλάζει το look του, συμβάλλοντας έτσι στον επαναπροσδιορισμό της ανδρικής κουλτούρας όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Όταν ο David Beckham έκανε ένα καινούργιο κούρεμα, οι άνδρες στους δρόμους έκαναν το ίδιο. Σήμερα, δεν υπάρχει ένα κατεξοχήν ανδρικό look, δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί.

Αυτή η κληρονομιά αποτελεί τη βάση της μάρκας House 99. Στη διάρκεια αυτής της ενίοτε ριψοκίνδυνης πορείας του να γίνει ένα από τα διασημότερα πρότυπα ανδρικού στυλ, ο David Beckham έγινε ο μεγαλύτερος πρεσβευτής των πειραματισμών ενός

άνδρα με την εμφάνισή του. Συνδυάζοντας την παράδοση που έχει ο David Beckham στα νέα look με τις γνώσεις των κουρέων για το πώς θέλουν να δείχνουν οι άνδρες σήμερα, αυτή η νέα συλλογή περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ένας άνδρας, για να

δημιουργήσει το νέο του look.

FOLLOW @house99