ΣΤΟ ΧΑΚΙ

Μετά το bomber jacket έρχεται το... στρατιωτικό τζάκετ: Θα ντυθούμε όλες στο χακί!


To bomber jacket προκάλεσε «έκρηξη» στη γυναικεία γκαρνταρόμπα με την ανατρεπτική πινελιά που προσδίδει στο στυλ. Ταυτισμένο με τα χρόνια της εφηβικής επανάστασης, το bomber jacket βρέθηκε στο σταυροδρόμι αρσενικής και θηλυκής χροιάς και το αποτέλεσμα ήταν απλά εντυπωσιακό. Μάλιστα υιοθετήθηκε από πολλές εκπροσώπους της διεθνούς showbiz. Από jean, μέχρι φορέματα, το bomber jacket έγινε αγαηπημένο fashion item των street icons. Ποιος όμως είναι ο διάδοχός του για το φετινό Φθινόπωρο;

Η Οlivia Palermo, η Κate Moss και η Alexa Chung έδειξαν ότι το επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους. Δεν είναι άλλο από το military jacket!

Το χακί στρατιωτικό μπουφάν, αν φορεθεί με τρόπο έξυπνο, όχι μόνο δεν θα επισκιάσει την θηλυκότητά, αλλά αντιθέτως θα αναδείξει την πιο δυναμική πλευρά της. Τις τελευταίες σεζόν το στρατιωτικό μπουφάν συγκεντρώνει το ενδιαφέρον στα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Συνδυάζεται εύκολα, φοριέται με πολλούς τρόπους και μπορεί να συνοδεύσει κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, τα οποία δεν έβρισκαν το κατάλληλο πανωφόρι για να αποκτήσουν χαρακτήρα.

 

 

 

Η γκάμα των military jackets, μεγάλη. Oversized ή διακοσμημένα με χάντρες, κρύσταλλα, κεντήματα ή patches, τα military jackets μπορείτε να τα αναζητήσετε σε όλα τα καταστήματα. Μπορείτε να φορέσετε το military jacket σας με καρό πουκάμισο – που είναι hot τάση για το φετινό Φθινόπωρο-, με skinny παντελόνι ή pencil blue jeans, δεσμάτινη φούστα, crop top ή κάποιο μίνι sundress.

 

Το ύφος του military jacket μπορεί να είναι λίγο... αυταρχικό, ωστόσο αν συνδυαστεί σωστά μπορεί να γίνει το αγαπημένο sexy κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας!