Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana
ΑΡΩΜΑΤΑ

Τα τοπ 5 αρώματα για να ανανεώσεις το μπουντουάρ σου


Στα μέσα του χειμώνα όλες χρειαζόμαστε λίγη ανανέωση.

Τα βαριά και ζεστά ρούχα, οι σκούρες αποχρώσεις και φυσικά ο μουντός καιρός δεν βοηθάνε την διάθεσή μας να ανέβει. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας μας παρασύρουν και το άγχος μας καταβάλλει.

Η νέα χρονιά,όμως, επιβάλλει την ανανέωση. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, από την ανανέωση του μπουντουάρ μας και τι καλύτερο από μια ανάσα δροσιάς και φρεσκάδας.

Ένα «φσσσιτ» με το αγαπημένο σου άρωμα, αρκεί για να σου φτιάξει την διάθεση και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου.

Η λαχταριστή, μεθυστική μυρωδιά του μπορεί με μια κίνηση να σου φτιάξει ακόμα και την πιο δύσκολη και κουραστική μέρα.

Είναι αυτό που σου αρέσει να μυρίζεις πάνω στα αγαπημένα σου πλεκτά ρούχα, αυτό που θέλεις να σε χαρακτηρίζει και να κάνει τους πάντες να γυρνούν στο πέρασμά σου.

Ναι, η αρωματοποιία είναι τέχνη και ένα άρωμα μπορεί να έχει όλες τις παραπάνω μαγικές ιδιότητες.

Αν λοιπόν έψαχνες ένα νέο, υπέροχο άρωμα για να ανανεωθείς, για να αλλάξεις, να δωρίσεις, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή.

Εμείς βρήκαμε τα 5 ωραιότερα, νέα αρώματα που πρέπει να δοκιμάσεις. 

Ανακάλυψε τα 5 πιο απολαυστικά αρώματα.

Michael Kors Sexy Ruby

To πιο σαγηνευτικό και σέξι άρωμα που έχετε γνωρίσει ποτέ. Το Sexy Ruby είναι το νέο άρωμα/κόσμημα του Michael Kors.Ένα άρωμα που ανήκει στην κατηγορία Chypre, με νότες από βατόμουρο, βερίκοκο, γιασεμί και ξύλο cashmere.

Η υπέροχη κατακόκκινη συσκευασία του μιμείται το ρουμπίνι και εντυπωσιάζει. Συνδυάζεται με πολυτελές χρυσαφένιο καπάκι και αποπνέει δύναμη και glamour.

 

 

Scandal Jean Paul Gaultier

Την ημέρα, το μέλι σε συνδυασμό με τη γαρδένια και το σαγκουίνι κάνουν το άρωμα δροσερό και ακαταμάχητο ξυπνώντας νεανικότητα και φρεσκάδα.

Τη νύχτα, το μέλι που αναμειγνύεται με το πατσουλί αναδεικνύει έτσι τη σαγηνευτική πλευρά του αρώματος.

Το ντελικάτο άρωμα του οίκου έρχεται σε feminine ροζ μπουκάλι με ιδιαίτερο καπάκι γυναικεία πόδια, σαν η κάτοχος τους να «βούτηξε» στο άρωμα.


 

 

Because it’s YOU, Emporio Armani

To Emporio Armani Because It's You είναι λουλουδένιο και παράλληλα φρουτώδες. Είναι ένα γυναικείο άρωμα ακαταμάχητο σαν ένα ώριμο βατόμουρο σε συνδυασμό με νότες από νερόλι. Εθιστικό και εκλεπτυσμένο σαν το άρωμα του τριαντάφυλλου. Αποπλάνηση. Η γλυκιά βανίλια αναμειγνύεται με το μόσχο, αποκαλύπτοντας έναν βαθύ αισθησιασμό.

Σε διάφανη, κομψή και sporty συσκευασία με καπάκι σε μεταλλική απόχρωση.

 

 

Twilly, Hermes

Πρόκειται για ένα ανατολίτικο, λουλουδάτο και ελαφρώς spicy άρωμα

Ανάμεσα στις νότες του, εντυπωσιακό ginger, ντελικάτη tuberose, κομψό και αισθησιακό σανταλόξυλο. 

Αντανακλά την έντονη και ανέμελη διάθεση της νέας γυναίκας του σήμερα, η οποία αποτελεί πραγματική πηγή έμπνευσης της Christine Nagel, αποκλειστικής αρωματοποιού και υπεύθυνη της οσφρητικής δημιουργίας Twilly d’Hermès.

Έντονη είναι η αναφορά στο Hermès silk με την διακοσμητική πολύχρωμη κορδέλα στο μπουκαλάκι. Από το 1937, to twill silk carré (το twill δηλώνει τη διαγώνια ύφανση) έχει γίνει έμβλημα της δημιουργικής ελευθερίας του Hermès.

Η μεταξωτή γραβάτα twilly δύο όψεων που πρωτοεμφανίστηκε το 2003, αντιπροσωπεύει το ελεύθερο πνεύμα Hermès με τους άπειρους τρόπους που μπορεί να φορεθεί.

 

 

Dolce Rosa Excelsa

H νέα αναενωμένη εκδοχή του αρώματος Dolce φέρνει άρωμα τριαντάφυλλου. Ο λουλουδάτος κήπος μεταφράζεται σε οσφρητική εμπειρία και διεγείρει: Το Dolce Rosa Excelsa αιχμαλωτίζει το άρωμα των πετάλων του ανθισμένου τριαντάφυλλου και το φινετσάτο και θηλυκό μπουκάλι με το καπάκι-τριαντάφυλλο κλέβει τις εντυπώσεις.