Mango
Mango
HEART EARRINGS

Αυτά τα σκουλαρίκια είναι το next big thing στα αξεσουάρ


Oι τάσεις έρχονται για να μας ανανεώσουν και να μας φτιάξουν την διάθεση.

Ακόμα και τα micro trends όσο μικρά και να είναι, μπορούν εύκολα με μία κίνηση να αναβαθμίσουν κάθε σύνολο και να το μεταμορφώσουν.

Ειδικά όταν έχει να κάνει με κοσμήματα, η γυναικεία μας φύση μάς παρασύρει να λάμψουμε με τα πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά κομμάτια.

Αυτή τη φορά έρχονται τα πιο όμορφα και αστραφτερά σκουλαρίκια να στολίσουν τους λοβούς των αυτιών μας αλλά και να αναδείξουν ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Ο λόγος για ένα ζευγάρι που φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, με τις μεγαλύτερες fashionista να το φορούν ήδη και το ίνσταγκραμ να παραληρεί.

Με έμπνευση από τα ένδοξα και glam 80s, τα oversized, κρεμαστά σκουλαρίκια που έχουν τρελάνει τα κορίτσια της μόδας, σχηματίζουν δύο μεγάλες καρδιές από κρύσταλλα και ένα μεγάλο μαργαριτάρι στο επάνω μέρος, ακριβώς στον λοβό.

Ιδανικό δώρο και για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που πλησιάζει -μπορείς να τα δείξεις με τρόπο (ξέρεις εσύ) στον αγαπημένο σου!

Τα σκουλαρίκια αυτά ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα και μπορούν να κάνουν και την πιο απλή εμφάνιση statement, ενώ με τον girly και ρομαντικό τους χαρακτήρα θα σου φτιάξουν την μέρα. Σπάνε την μονοτονία στο πιο μίνιμαλ σύνολο.

Πρόκειται για τα Alessandra Rich, Crystal Heart Earrings With Pearl Clip. Με την πρώτη ματιά ίσως σου φανούν too much και υπερβολικά, όμως όταν δεις πως τα φορούν οι πιο στιλάτες και ενημερωμένες γυναίκες τότε κάτι μας λέει πως θα αλλάξεις γνώμη.

Από εμάς έχουν ένα μεγάλο «Ναι!». Εσύ τι λες; Θα τα δοκιμάσεις;

 

 

 

 

 

Alessandra Rich, Crystal Heart Earrings