Calvin Klein
Calvin Klein
OIKOΓΕΝΕΙΑ KARDASHIAN

Oλες οι αδελφές Kardashian στη νέα καμπάνια του οίκου Calvin Klein


H νέα καμπάνια του οίκου Calvin Klein είναι οικογενειακή υπόθεση.

Πρωταγωνίστριες η Κιμ Καρντάσιαν, η Κλόε Καρντάσιαν, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η Κάιλι και η Κένταλ Τζένερ: όλες οι αδελφές μαζί, όπως δεν τις έχουμε ξαναδεί. 

«Η οικογένεια είναι τα πάντα», δηλώνει η Kιμ Καρντάσιαν και συμπληρώνει: «Οταν κάνουμε όλες μαζί κάτι τέτοιο, αυτό σημαίνει πολλά».

Βασικό μήνυμα της denim καμπάνιας η συντροφικότητα και η αξία της οικογένειας. 

Στην φωτογράφιση που έγινε στον φακό του Willy Vanderperre, βλέπουμε όλες τις αδελφές μαζί σε έναν αχυρώνα, ξαπλωμένες στο κλασικό αμερικάνικο κιλτ σε λευκά και κόκκινα χρώματα.

Η νέα συλλογή που λανσάρει ο οίκος έχει 90s αισθητική. Οι αδελφές αγαπούν ιδιαίτερα τα κομμάτια για την άνεση και τα χρώματά τους. Η Kendall πρωταγωνίστησε στην καμπάνια εσωρούχων Calvin Klein το 2016 μαζί με τον Justin Bieber (όπως επίσης στην Calvin Klein Jeans το 2015).

 Calvin Klein
Calvin Klein

 «Η συνεργασία μας είναι σπάνια», δηλώνει η Kendall. «Αστειεύονται μαζί μου λέγοντάς μου, Kendall, δείξε μας πώς να το κάνουμε», αλλά όταν έρχεται η στιγμή, όλες τους γνωρίζουν ακριβώς τι κάνουν».

Από την άλλη, κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν ότι η Kylie στην φωτογράφιση κρύβει επιδέξια την κοιλιά της και ότι ίσως, τελικά, να είναι έγκυος.

Οι αδελφές εμφανίζονται με κλασικά εσώρουχα του οίκου αλλά και με τζιν και πουκάμισα σε western στιλ.

Μινιμαλιστική και ταυτόχρονα δυναμική η καμπάνια του οίκου. 

Η καμπάνια για την σεζόν άνοιξη / καλοκαίρι, του brand CALVIN KLEIN #MYCALVINS: Η οικογένειά μας, είναι μια μικρή επανάσταση.

Calvin Klein
Calvin Klein