YSL
YSL
26|01|2018 14:19
SHARE
ΒLACK OPIUM

Τo νέο Βlack Opium Glowing Eau De Toilette του Ysl έχει τις πιο μεθυστικές νότες


Μια εισαγωγή. Μια τελετουργία. Και μύηση σε μια κοινότητα που ξεχειλίζει από ενέργεια, ακολουθεί το ένστικτό της και θέλει να μοιραστεί το ταξίδι.

Ένα άρωμα που ζει τη στιγμή, αλλά μοιράζεται την αναζήτηση για κάθε τι απρόσμενο. Αφήνει πίσω του ένα ίχνος αναμνήσεων και το πάθος για νέες εμπειρίες.

Ο χυμός: Καφές με μία νέα, σπινθηροβόλα εμμονή...

Σαν λάμψη μέσα στο σκοτάδι, η εμβληματική συμφωνία του μαύρου καφέ ηλεκτρίζεται από μια εκτυφλωτική φρεσκάδα. Οι όξινες νότες εσπεριδοειδών ενισχύουν την αναζωογονητική λάμψη της συμφωνίας αχλαδιού (στην κορυφή του αρώματος),

φωτίζοντας το νέο Black Opium Eau de Toilette. Ευκολοφόρετο, το ελαφρύ και διακριτικό μίγμα αποπνέει μια θηλυκότητα που είναι ιδανική για να την μοιραστείς με τις υπόλοιπες της παρέας.

Το μπουκάλι: O κύκλος του φωτός

Σαν καρδιά που χτυπά μια σκοτεινή νύχτα, ο λαμπερός πυρήνας του μπουκαλιού του Black Opium Glowing Eau de Toilette ακτινοβολεί θετική ενέργεια. Το γνώριμο τετράγωνο μπουκάλι που είναι καλυμμένο με ροζ και μαύρο glitter έχει τον εμβληματικό κύκλο στο κέντρο του, ο οποίος αυτή τη φορά φωτίζεται με το όνομά του που είναι γραμμένο με μεταλλικό ροζ. Κατεξοχήν συλλεκτικό, ποθητό από την πρώτη στιγμή, λάμπει σαν φάρος, στέλνοντας ένα μήνυμα στις λάτρεις του Black Opium παγκοσμίως και συμβολίζοντας την αισθησιακή αντιπαράθεση ανάμεσα στο φως και τη σκιά.

Η καμπάνια: Φώτα neon

Καμία εμπειρία δεν αξίζει να την ζεις όταν δεν την μοιράζεσαι. Η Edie Campbell, πρέσβειρα του YSL Beauty και πρόσωπο του Black Opium, πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια. Με τα μαύρα μαλλιά, τα βαμμένα μάτια με μαύρο kohl και τα

nude χείλη της, ενσαρκώνει την ιδανική εικόνα μιας ροκ σταρ στο φουτουριστικό βίντεο που σκηνοθέτησαν οι BRTHR.

Φίλοι, καινούργιοι και παλιοί, είναι μαζεμένοι σε ένα δρομάκι που φωτίζεται με νέον φώτα, κάπου στη Νοτιοανατολική Ασία.

Φώτα νέον που αναβοσβήνουν, ο ήχος μιας μοτοσικλέτας, η πόρτα ενός club που φωτίζεται κι αυτό με νέον. Η Edie ανεβαίνει στη μοτοσικλέτα και κατευθύνεται προς το γνωστο μέσα από μια σήραγγα με φώτα νέον, οδηγώντας την παρέα της σε μια νύχτα γεμάτη περιπέτεια, μεταδίδοντας τον εθισμό της στο άρωμα. Το ηλεκτρικό μπουκάλι του Black Opium Glowing Eau de Toilette περνά από κορίτσι σε κορίτσι, από γυναίκα σε γυναίκα από χέρι σε χέρι. Καθένας το βιώνει διαφορετικά. Το κοινό στοιχείο τους είναι το συναίσθημα - αυτή η αίσθηση χαράς και ενθουσιασμού.

Ένας κόσμος νέων και απροσδόκητων κοινών εμπειριών που λάμπει παντοτινά. Ένα moto: Pass It On

YSL
YSL