Shutterstock
Shutterstock
LIPOSAN

Πόσο σημαντικό είναι το φιλί στο πρώτο ραντεβού;


Η νέα χρονιά φέρνει νέα ξεκινήματα και καινούργιους στόχους.

Έχοντας ανοίξει την to do λίστα του 2018, είμαι στην ευχάριστη θέση να διαγράψω μια μεγάλη προτεραιότητα. Τον στόχο No1: Start dating.

Ναι, τα άστρα, τα ζώδια, το σύμπαν και ό,τι υπάρχει γύρω μου συνωμότησε και αύριο το βράδυ έχω ραντεβού με τον Πέτρο! (Yeeeeeeah). Δεν σου το κρύβω ότι χαίρομαι. Όχι μόνο γιατί νιώθω όμορφα που θα βγω ραντεβού μετά από αρκετό καιρό, αλλά επειδή πιστεύω ότι -όπως λένε και στις αμερικανικές ρομαντικές κομεντί- «He is the one»!

Ναι, ξέρω, βιάζομαι λίγο (ένας υδροχόος πάντα βιάζεται) αλλά ο ενθουσιασμός μου έχει χτυπήσει κόκκινα. Μια νέα σχέση πρόκειται να ξεκινήσει στην αρχή μιας υπέροχης χρονιάς. Το συννεφάκι που είναι μονίμως από πάνω μου έχει γεμίσει με πεταλούδες, glitter, λάμψη, καρδιοχτύπι και πολλά, πολλά χαμόγελα!

Ουπς...τώρα που μιλάμε για πολλά χαμόγελα, σκέφτομαι ότι ο No2 στόχος μου για το 2018, δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Τo «Τέλεια, λαμπερά και ενυδατωμένα χείλη» είναι ακόμη εκεί στα New Year’s Resolutions και με κοιτάζει να δαγκώνω το κάτω χείλος ως ένδειξη απογοήτευσης. Εκτός από στόχος στη λίστα μου, είναι πλέον και μονόδρομος, αφού σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να εμφανιστώ έτσι στο πρώτο μου ραντεβού.

Η εικόνα στον καθρέφτη μου προκαλεί περισσότερο άγχος. Αν και το δέρμα του προσώπου μου είναι σε υπέροχη (παρά το κρύο) κατάσταση, τα χείλη μου δείχνουν ερεθισμένα και ξηρά.

Σε κάποια σημεία μάλιστα, βλέπω το λεπτό δέρμα των χειλιών να ξεφλουδίζει. Σαν ένα αξεπέραστο εμπόδιο μπροστά στη λάμψη μου. Έχω κάτι στο μυαλό μου, αλλά «Αύριο είναι μια καινούργια μέρα» σκέφτομαι κάνοντας κι ένα μικρό tribute στη Βίβιαν Λι και κλείνω το φως για να κοιμηθώ νωρίς.

Bovary
Bovary

Η επόμενη μέρα με βρίσκει με τον ίδιο ασυγκράτητο ενθουσιασμό και τη Rihanna να τραγουδάει στη διαπασών Shine bright like a diamond!

Έχω αποφασίσει τι θα φορέσω και έχω σχεδιάσει την εμφάνιση μου με κάθε λεπτομέρεια. Με απίστευτη αισιοδοξία αρχίζω να σιγοντάρω τη Rihanna (ευτυχώς λείπουν όλοι από το σπίτι).

Τίποτα δεν θα χαλάσει τη σημερινή βραδιά και αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει περίτρανα το μήνυμα του Πέτρου: «Στις 8.30 θα περάσω να σε πάρω. Ανυπομονώ». Κοκκινίζω για λίγο, αλλά παίρνω τις βαθιές μου ανάσες και επανέρχομαι στην πραγματικότητα. Σας είπα για τον Πέτρο; Κούκλος, 1.85 με ιταλικές ρίζες και αγάπη στο καλό φαγητό.

«Κι αν με φιλήσει;» Η ονειροπόλησή μου μόλις καταστράφηκε από τον εφιάλτη των ξηρών χειλιών...

Aλλά γρήγορα η ανησυχία μου έγινε παρελθόν. Γιατί θυμήθηκα στο διαχρονικά αγαπημένο μου tip για ενυδατωμένα χείλη.

To Liposan! Ποιο άλλο; To απαλό lip balm, συνώνυμο της απόλυτης ενυδάτωσης των χειλιών ήταν ό, τι ακριβώς χρειαζόμουν.

Χάρη στην καινοτόμο σύνθεση του που συγκρατεί την υγρασία, εμπλουτισμένο με extra πανθενόλη που θρέφει σε βάθος, το Liposan είναι το μοναδικό που μπορεί να επαναφέρει τα ξεφλουδισμένα και ξηρά χείλη μου.

Αυτή τη φορά που είχα στα χέρια μου το Liposan, υπήρχε ένας extra ενθουσιασμός και αυτός οφειλόταν στην super νέα girly συλλεκτική σειρά με συσκευασίες «πασπαλισμένες» με glitter. Όπως ακριβώς και η διάθεσή μου.

Bovary
Bovary

Η νέα σειρά Liposan Original Sparkle Edition διαθέτει συσκευασία σε αγαπημένα χρώματα πασπαλισμένα όλα τους με αστραφτερό glitter που τα κάνει τόσο fun και ξεχωριστά. Όλα είναι super sparkling, όμως το δικό μου αγαπημένο, που έχω καθημερινά στην τσάντα μου, θα ομολογήσω ότι είναι το ροζ. 

Επιστρέφω όμως στο θέμα μου! Απλώνω μια γενναιόδωρη ποσότητα στα σκασμένα χείλη μου και τα νιώθω ενυδατωμένα την ίδια κιόλας στιγμή. Μέχρι να φύγω για το ραντεβού μου έβαλα αρκετές φορές ακόμα Liposan και το άφησα στα χείλη για να λειτουργήσει σαν μάσκα ενυδάτωσης.

Με την ανάλαφρη υφή και το διακριτικό άρωμα του Liposan Sparkle Original που προστατεύει μέχρι και 12 ώρες είχα αυτό ακριβώς που ήθελα, δηλαδή, χείλη για πολλά ζουμερά sparkling φιλιά.

Για την ιστορία το ραντεβού πήγε τέλεια. Ο Πέτρος δεν σταμάτησε να με φιλάει (σ’ ευχαριστώ Liposan) και ναι, πέτυχα και τον δεύτερο στόχο μου. Η λίστα με τα To do things έγινε πιο φτωχή, αφού διέγραψα οριστικά την δεύτερή μου πρόκληση. Αντίο για πάντα σκασμένα χείλη!

Σήμερα, είναι το 2ο ραντεβού...Τι να βάλω εκτός από το Liposan μου;

Bovary
Bovary