Kooples
Kooples
VINTAGE BAG

H vintage τσάντα που μπορείς να κρατάς από το πρωί ως το βράδυ


Φαίνεται πως σχεδιαστές αλλά και τα κορίτσια της μόδας έχουν από κοινού αποφασίσει πως οι κυρίαρχες τσάντες που θα κρέμονται χαριτωμένα από τον καρπό μας και αυτήν την σεζόν είναι οι handbags.

Oι κομψές και stylish τσάντες θα γίνουν προέκταση του χεριού μας, αφού εκτός από πολύ θηλυκές, μπορείς να τις κρατάς από το πρωί μέχρι το βράδυ και να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα κάθε στιγμή.

Ανάμεσα στα πολλά διαφορετικά σχέδια και γραμμές handbag ξεχωρίζουμε μια vintage και κατά κάποιο τρόπο fun τσάντα που έχουν αγαπήσει ιδιαίτερα οι fashionistas και την επιλέγουν πολύ συχνά για τις εμφανίσεις τους.

Ο λόγος για το μικρό πουγκί.

Αυτή η σιλουέτα μπορεί να είναι μικροσκοπική, αλλά είναι απίστευτα κομψή, χάρη στα ιδιαίτερα υλικά και τα πολύχρωμα μοτίβα από τα οποία κατασκευάζονται, όπως βελούδο και κεντήματα.

 

 

Και με τους σχεδιαστές όπως ο Alexander Wang, Attico, και Les Petits Jouers να τα συμπεριλαμβάνουν ανάμεσα στις συλλογές με τα αξεσουάρ για την άνοιξη, τα πουγκιά επιστρέφουν ακόμα πιο δυναμικά και ολοκληρώνουν τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις.

Το όμορφο αυτό τσαντάκι-σάκος με τα κορδόνια που σφίγγουν και σχηματίζουν τις cute σούρες, είναι απαραίτητο για μια ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

 

 

Προσδίδει σε κάθε σύνολο μία διακριτική boheme αισθητική και θα αναβαθμίζει το look σου με μία μόνο κίνηση.

Υιοθέτησε την τάση και κάνε μία δική σου! Θα εξασφαλίσεις μία θέση στις πιο στιλάτες και σίγουρα πολύ θετικά σχόλια από τις φίλες σου, που θα θέλουν και εκείνες μία!