Jacquie Aiche
Jacquie Aiche
ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΙ ΛΙΘΟΙ

Aυτή είναι η τάση στα κοσμήματα για το 2018


Τα κοσμήματα υπάρχουν για να υπογραμμίζουν και να τονίζουν το κάθε μας look.

Είτε προτιμάτε τα πιο διακριτικά και ντελικάτα κομμάτια, είτε τα έντονα statement κοσμήματα που εντυπωσιάζουν, είναι απαραίτητα για να ολοκληρώσουν μια εμφάνιση.

Από την άλλη, οι τάσεις στα κοσμήματα αλλάζουν με πιο αργό ρυθμό απ' ότι στα ρούχα και τα αξεσουάρ, αφού κάθε κομμάτι (όταν μιλάμε για αληθινά κοσμήματα) είναι στην πραγματικότητα μία επένδυση.

Τελευταία, τα κοσμήματα στολισμένα με πολύτιμους λίθους είναι αυτά που έρχονται στο προσκήνιο. Όλο και περισσότεροι σχεδιαστές ενσωματώνουν πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους σε όλα, από κολιέ έως σκουλαρίκια και δαχτυλίδια.

Το 2018, η τάση θέλει πολύτιμους λίθους -σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου-, να διακοσμούν κάθε μικρό θησαυρό και να τον κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό και πολύτιμο.

Με άλλα λόγια, κοσμήματα πολύτιμων λίθων σαν ουράνιο τόξο, είναι το hot trend σήμερα.

Καθώς τα κομμάτια αυτά ακτινοβολούν με χρώμα, μπορούμε να καταλάβουμε ότι αυτή η τάση αναμένεται να αγαπηθεί πολύ σύντομα.

Roberto Bravo
Roberto Bravo

Tα αστραφτερά και χαρούμενα κομμάτια έχουν λεπτή αισθητική και φινέτσα και μπορούν να φορεθούν ακόμα και από τις ορκισμένες λάτρεις του μίνιμαλ στιλ.

Fun και ταυτόχρονα κομψά και εκλεπτυσμένα σχέδια σε δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ και βραχιόλια, είναι ιδανικά για να τα προσθέσετε στην συλλογή σας, αλλά και μια τέλεια ιδέα για δώρο, μιας και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει (ας μην γελιόμαστε είναι απλά μια δικαιολογία).

Το να φορέσετε ένα μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα πιο λεπτά κομμάτια, είναι η τάση στα κοσμήματα για το 2018 που πρέπει να γνωρίσετε.

Επιλέξτε ένα κόσμημα με πολύχρωμες πέτρες στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου και λάμψτε.