Shutterstock
Shutterstock
ΡΕΤΡΟ ΤΣΑΝΤΑ

Αυτή είναι η ρετρό τσάντα που επιστρέφει από το παρελθόν -Μικρή, πρακτική και chic


Οι τάσεις στις τσάντες είναι πολλές και αλλάζουν συνεχώς.

Το αγαπημένο γυναικείο αξεσουάρ αλλάζει συχνά χρώμα και σχήμα. Κυρίαρχη αυτήν την εποχή είναι η handbag, ενώ βλέπουμε όλο και περισσότερο τις μεγάλες τσάντες να ανακτούν το χαμένο από τις mini bags έδαφος.

Ανάμεσα σε όλες αυτές τις γραμμές και στιλ ανακαλύψαμε πως μια μικρή τσάντα από το παρελθόν έχει και πάλι την δική της στιγμή στο street style.

Σταρ του Χόλιγουντ, όπως η ποπ τραγουδίστρια Rihanna, fashion bloggers και κορυφαία ονόματα του μοντελινγκ, όπως η Bella hadid και η Hailey Baldwin την έχουν υιοθετήσει και την έχουν εντάξει στις εμφανίσεις τους.

Πρόκειται για το μικρό backpack του Louis Vuitton με το διαχρονικά κομψό λογότυπο του οίκου.

Μικρό αλλά ταυτόχρονα πρακτικό, ανθεκτικό και άνετο χωράει όλα τα απαραίτητα και κρεμιέται στην πλάτη σου με πολύ στιλ. Από δέρμα στην κλασική καφέ απόχρωση με το logo print αλλά και σε άλλα χρώματα, είναι η luxurious πινελιά σε κάθε σύνολο ακόμα και στο πιο απλό αλλά και σε sporty outfits με αθλητική φόρμα.

Ναι, είναι σίγουρα μια ακριβή επένδυση, όμως, ο διαχρονικός του χαρακτήρας αξίζει και θα κάνει απόσβεση μέσα στα επόμενα χρόνια.

Ταιριάζει με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και θα γίνει statement. Μπορείς να το κρατήσεις τώρα αλλά και την άνοιξη και να δείχνεις πολύ chic.

Δες πώς το συνδύασαν τα κορίτσια της μόδας και πάρε έμπνευση.

 

 

 

Shutterstock
Shutterstock

Aυτές είναι μόνο λίγες προτάσεις για να πάρεις έμπνευση! Εσύ κάνε τους δικούς σου συνδυασμούς κι εντυπωσίασε!

@annalazdina

@thebadassbox

@etoile_luxury_vintage