Shutterstock
Shutterstock
ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΚ

Το στιλιστικό τρικ που χαρίζει ύψος αλλά ταυτόχρονα διχάζει με την αισθητική του


Συνέχεια λέμε και το εννοούμε πως τον χειμώνα κάλτσες και καλσόν είναι απαραίτητα.

Κρατούν τα πόδια μας ζεστά όταν θέλουμε να φορέσουμε το αγαπημένο μας φόρεμα ή τη φούστα που πήραμε στις εκπτώσεις, αλλά ο καιρός είναι κάτι παραπάνω από δροσερός. Εκτός όμως από την πρακτική τους πλευρά έχουν και την άλλη, αυτή που μπορούμε να επιστρατεύσουμε ανά πάσα στιγμή για να διορθώσουμε, ακόμα και μεταμορφώσουμε ένα outfit μας. Καλσόν με πρωτότυπα σχέδια και χρώματα μπορούν να αλλάξουν ολόκληρη την εικόνα ενός συνόλου ή να γίνουν ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα διαφορετικά κομμάτια. Μιας και ανέφερα όμως τα χρώματα, φαίνεται πως μια ακόμα τάση επανέρχεται από τα παλιά και διχάζει.

Μερικές από τις πιο διάσημες fashion bloggers συνδυάζουν το χρώμα του καλσόν τους με αυτό των παπουτσιών τους! Το πρωτότυπο και κάπως περίεργο είναι πως προτιμούν τα καλσόν σε λευκό χρώμα.

 

 

Ναι ξέρω ίσως να έχεις ήδη μια γκριμάτσα αποδοκιμασίας στο πρόσωπο.

Αυτό το κόλπο όμως, επιμηκύνει τα πόδια και έτσι δημιουργεί την ψευδαίσθηση του ύψους. Έτσι είναι μια καλή ιδέα για γυναίκες πιο μικροκαμωμένες που θέλουν να το «κλέψουν». Από την άλλη αν και εσένα σου θυμίζει το αξεπέραστο preppy στιλ της Blair Waldorf, αλλά φοβάσαι πως αν το δοκιμάσεις το αποτέλεσμα θα μοιάζει με καρτούν, βρήκαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις για να αντιγράψεις σωστά.

 

 

 Έχει πολλά πρόσωπα. Μπορεί να δείχνει ρομαντικό, αυστηρό, μοντέρνο , θηλυκό. Σε συνδυασμό με άλλες ουδέτερες αποχρώσεις βγαίνει μπροστά η μίνιμαλ πλευρά του, ενώ με μια φούστα σε έντονο χρώμα αποπνέει 60s αέρα.

Δες πως το έκαναν τα κορίτσια της μόδας και πάρε έμπνευση.

 

@balenciaga

@gucci

@pernilleteisbaek