COLOR.ME
COLOR.ME
XΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Αυτά τα ανατρεπτικά χρώματα είναι η απόλυτη τάση στα μαλλιά για το 2018


Το 2018 μπήκε με λάμψη ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το στιλ των μαλλιών.

Από άκρες σε ροζ χρυσό στο επιπλέον ξάνοιγμα των ξανθών μαλλιών, αυτή η χρονιά ήρθε για να επιβάλλει τις εντυπωσιακές και αληθινά εκτυφλωτικές αποχρώσεις στα μαλλιά.

Οι τάσεις στα μαλλιά για του 2018 προβλέπουν ότι τα metallics θα κυριαρχήσουν και θα λάμψουν σε όλες τις αποχρώσεις κάτω από τον ήλιο.

Πράγματι, οι μεταλλικές αποχρώσεις πρωταγωνίστησαν στα runways για άλλη μια σεζόν, τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα ρούχα. Στο show του οίκου Maison Margiela η Bella Hadid περπάτησε με τα μαλλιά βαμμένα με στερεό χρυσό.

Oι κορυφαίοι J.W. Anderson, Miu Miu, Balenciaga, Michael Kors, Isabel Marant, Dolce & Gabbana υιοθέτησαν τα μέταλλα για εμφανίσεις head to toe και αποθεώθηκαν. Επιπλέον η τολμηρή Cara Delevigne δεν δίστασε να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί του Met Gala με ολοκληρο το κεφάλι καλυμμένο με ασήμι και sparkly λεπτομέρειες.

Πέρα όμως από το catwalk, oι κορυφαίοι κομμωτές και hair experts αποκαλύπτουν ότι οι επισκέπτες που ζητούν μεταλλιζέ χρώμα στα μαλλιά, ολοένα και αυξάνονται.

Τα γκρίζα μαλλιά δεν είναι κάτι καινούργιο. Πολλές διάσημες celebrities, από την Kylie Jenner και την Mel B ως την Winnie Harlow έχουν δοκιμάσει την shiny απόχρωση. H νέα ανανεωμένη εκδοχή περιλαμβάνει super λάμψη και στιλπνότητα που θα μετατρέψει το ματ γκρι σε καθαρό ασήμι.

Mάλιστα η L'Oreal Professionel δημιούργησε μια υπηρεσία με το όνομα Metals by Majirel, η οποία εξασφαλίζει τη λάμψη και είναι για όλους τους τύπους μαλλιών και υφές με διάρκεια 4-5 εβδομάδες.

Είναι ιδανική για όποια διστάζει να δοκιμάσει κάτι τόσο μοντέρνο σε μόνιμη βαφή. Μπορεί ακόμα να μην έχει έρθει στην χώρα μας, αλλά ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε.

Το φάσμα του γκρι αλλά και του χρυσού ταιριάζει σε κάθε ηλικία αλλά και τύπο μαλλιών, ενώ όσο το κοιτάζουμε τόσο περισσότερο μας αρέσει.

Εντυπωσιακό, glossy, αιθέριο. Αν μπορείς να το υποστηρίξεις τόλμησε το και ενέδωσε την λάμψη των metallics.